Kérdéseim vannak, hátha valaki...
De azt nem mondta el a miniszterelnök, hogy mikor lép életbe a határzár.
168.hu
Tegnap (!!!) azt mondja az ukrán miniszterelnök, hogy Ukrajna lehet, lezárja az orosz és belarusz határait.
Én meg azt hittem, hogy napok óta orosz-ukrán háború van...., erre még csak most kezdenek azon gondolkodni, hogy lezárják a határokat?
Miért, akkor ma reggelig még mindig 3 sorompós áteresztő kapu van: első sor a turisták, második a kamionok és a harmadik az inváziós erőknek?
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de ezt nem értem..., ez egyébként háború idején így normális két hadviselő állam között?
Elképesztő a helyzet az invázió alatt álló Ukrajnában. Az orosz katonák maguk sem fogják fel teljesen, mi a helyzet, sokan a Tinderen próbálnak ukrán barátnőt szerezni. A lakosság körében nagyon sok fegyvert osztottak ki, az emberek attól tartanak, néhány nap múlva egymásnak fordulnak az...
www.napi.hu
Tart a háborús és az invázió, de az orosz katonák a tinderen közben ráérnek ukrán barátnőket szerezni?
Továbbá azt sem értem, hogy egy háború kellős közepén az orosz VM szóvívője bejelenti, hogy a csernobili atomerőművet az orosz és az ukrán egységek közösen őrzik.
Megpróbálom értelmezni a helyzetet és valaki segítsen, hogy hol ment el a maradék agyam, köszi.
Tehát miközben Oroszország hadműveletet indít Ukrajna ellen, közben Csernobilt azért közösen őrzik, a maradék sereg továbbmegy, akinek van kedve hozzá, az háborúzik, akinek nincs az tinderezik, mindeközben az ukrán kormány az orosz-ukrán határt a mai napig le sem zárta, de legalább már gondolkodik rajta.
Közben látok két videón egy-egy kósza tankot tök egyedül, ahol elvileg/gyakorlatilag/véletlenül/széndékosan elfogyott a nafta (????) és a támadó haderő katonái kedélyesen elcsevegnek a megtámadott ország polgáraival a sztyeppe kellős közepén.