W
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Most fogózkodjatok.Teljesen nyilvanvalo hogy az lesz mint Vajdasagban. Sot, lehet hogy rosszabb mert ott erovel nem kergettek el nagyon senkit. Itt viszont az ukran kormany es a naci csapatok mindent meg fognak tenni hogy kiiktassak ezt a zavaro kisebbseget. Amugy is felertekelodik a debreceni munkalehetosegek miatt, mig ukrajnaban semmi sem lesz.
Mi meg megintjo szivuskodunk aztan nem lesz benne koszonet.
Bocsi nem láttam. Nagyon pörög a topik nehéz követniUgyan ezt írtam le én is 3 perccel ezelőtt!
Persze..erről beszéltem... a véleményem nem egyezik a tiéddel, ezért ruszki bérenc vagyok.Ebben teljesen egyet értünk, aki nem ért egyet velem az nem feltétlenül ruszki bérenc. De te az vagy.
Teljesen igazad van.Én megértem, hogy sok mindenkiben nagy az indulat érthető módon, hiszen ezek akárhogy is nézem történelmi idők,és emberek vagyunk, sokszor az érzelmeink irányítanak, de a személyeskedés nem old meg semmit, csak újabb parttalan szajkaratét generál aminek pedig tényleg semmi értelme és nem old meg semmit, arra pedig tényleg nem alkalmas, hogy meggyőzzön bárkit is.
Itt linkelted a hírt hogy ruszkik nem támadnak mert csak demilitarizálnak meg nacitlanak nyolcvan évvel a harmadik birodalom bukása után."Nem támad....." - Itt meg erre? - Kreml: „Demilitarizálni és nácitlanítani” kell Ukrajnát
Ez eddig kettőből nullának tűnik ...
Kína kivár, megnézi, kik köteleződnek el végleg a Nyugat felé. Aminek a napjai fixen meg vannak számlálva. Utána már senkitől se kell majd engedélyt kérniük Tajvanhoz.Kína teljes csöndje érdekes.
Kedves Omae!Ebben teljesen egyet értünk, aki nem ért egyet velem az nem feltétlenül ruszki bérenc. De te az vagy.
Basszus Putyin egyre hosszabb asztalokat használ ha még sokáig elhúzódik ez a konfliktus, akkor a végén már akkora asztaloknál fog ülni amelyek vége már valahol Vlagyivisztoknál van....Mi lenne, ha egy kis polóniumot kevernénk a reggeli teájába...
én látok egy transznyisztriai megoldást is. szerintem a Donyec-medencét már vesztették, de Novorosszija nem lesz meg az oroszoknak szerintem, egy keleti ír megoldás szóba jöhet.Ahogy most látom nem lesz ukrajnának olyan része, ami a nyugati érdekszférába tartozik.
Sőt, ne legyen igazam, de szerintem az a meglehetősen keserű Putyin beszéd, ahol arról beszélt, hogy Oroszország mindenképp megkapja a szankciókat, mindegy mit csinál, az pont arról szólt, hogy nincs többé veszteni való, mostantól megoldjuk erőből.
Szóval ha itt olvassák az Isztánok és Bajdzsánok a fórumot jelezném a vezetésüknek, hogy a jelen helyzetben biztos ami biztos előkeresném a régi zászlókat. Hogy a Szovjetet, vagy a Cárit, azt Putyinnál érdeklődjék meg.
De pillanatnyilag azt gondolom, hogy már nem sokáig független államok.
Mar tegnap delutan. DNR reteszelt fentrol. Ejjel volt tuzijatek.Miért? Már bekerítették?
Ez az ő személyes pufferzónája.Basszus Putyin egyre hosszabb asztalokat használ ha még sokáig elhúzódik ez a konfliktus, akkor a végén már akkora asztaloknál fog ülni amelyek vége már valahol Vlagyivisztoknál van....![]()
Itt linkelted a hírt hogy ruszkik nem támadnak mert csak "meg nacitlanak nyolcvan évvel a harmadik birodalom bukása után.
Elméletileg.Mindig van más lehetőség,csak ő ezt választotta...
Már évek óta ignoralom őket most már meguntam.Kedves Omae!
Van ignore lehetőség.
Sokat segíthet, h a lényegre koncentrálj ne felesleges személyeskedésekkel terheld magad.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..