Aki önként, szabad akaratából tűzoltónak áll és bemegy egy égő házba, hogy kihozzon onnan random (és számára totál vadidegen) arcokat, az vitathatatlanul minimum olyan kemény csávó, mint a Terminátor, Csák Norrisz és Bádszpenszer - együtt. Senki nem ér a nyomukba sem. Nem tudom, hogy ez miért jutott az eszembe, csak leírtam.Teljesen érthetetlen számomra, hogy honnan a picsából van még lassan 2 hónap után is repképes Szu-27 az ukránoknak... Felfoghatatlan egyszerűen! A helikopterek, Manpads és ATGM fenyegetettség az OK, egy tocskát is le lehet tárolni kb. bárhol egy garázsban, értem. DE hogy Szu-27 még tud repülni, ami egyértelműen reptér közelében kell hogy legyen, ismert helyeken, és még tudják reptetni, az nekem rejtély, hogy hogy. S azt még kapni sem tudtak sehonnan, mert ha Mig-29 lenne, azt már betudnám mondjuk annak hogy a lengyelek becsempészték nekik akár alkatrész formájában! De ez Szu-27, ilyen nincs senkinek aki adna nekik!
Létezik hogy még a konfliktus első napjaiban több is meglépett szomszédos repterekre, mondjuk románokhoz, lengyelekhez, és NATO területről üzemelnek vajon?

Úgy érzem, hogy kicsit pánikba estél mostanában, pedig (szerintem) oké, hogy a Moszkvának volt egy szimbolikus jelentősége, egy valós harcértéke (a kora ellenére is) és a többi, de az elvesztése messze nem olyan nagy cucc: "shit happens", ahogy a művelt francia mondaná. Kínos, fájó és kellemetlen is, de baromira nem ugyanaz a kategória, mint ha az összes orosz város felett hohol lepedők lengedeznének. Nagyon nem, szóval nyugi. Ugyanez van a még repképes hohol légierővel vagy az orosz területeket ért támadásokkal: nem kéne, hogy így legyen, de belefér, sokra úgy sem mennek vele. Szóval lazíts és nyugodj meg, az összképet tekintve nincs miért kétségbe esni. Ha kell, igyál valami erősebbet, mint egy pohár víz.