Filmek és sorozatok

Ez valamilyen digitális Star Wars. Felvettem a felbontás nagyobbra. Elsőre azt hittem, hogy ez jelenet valamelyik filmből /Rouge One/, de nem.
Lövésem sincs, hogy mi ez. :(

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

EA játék. Star Wars: Squadron vagy mi volt a címe.

• Hűha
Reactions: jani22
Ez egy sci-fi kisfilm, nekem nem tetszett, remélem nem nézitek meg. :D

Bocs, hogy itt irok rad, de ha erdekel nezzed meg es valaszolj, hol tart a magyar gepeszeti kivitelezoi ipar. A geotermikus energia hasznositad 95, 96, 98. Hsz-eben, marcius vegen feltettem par kepet, sajat tervezesu munkak kivitelezeserol. Latsz tobb remek hoszivattyut, alacsony hofoku futesi rendszerekhez PP csoveket. Mint mernokot kerdezlek, hol van a dolgokkal kapcsolatos hiba??? Ha van kedved, valaszolj, szerintem kiszurhato azonnal annak, aki ert hozza egy picit is....Koszi...

Szerintem az egész filmet stúdióban vették fel (kivéve a sivatagi totálok, nyilván), gondolom volt költségvetés egy kerítést beszerezni díszletnek :)
Hahh nem, nem volt, tegnap megtaláltam. Ráadásul Budapest legnagyobb látványosságainak egyikénél van :) Az utcán jártodban-keltedben simán elsétálhatsz a fremenek kerítése mellett :) Azért egy kicsit rágyúrtak CGI-ban :D

Hahh nem, nem volt, tegnap megtaláltam. Ráadásul Budapest legnagyobb látványosságainak egyikénél van :) Az utcán jártodban-keltedben simán elsétálhatsz a fremenek kerítése mellett :) Azért egy kicsit rágyúrtak CGI-ban :D
Illetve egész konkrétan befotózták a kerítést, manipulálták picit és egy külön layerben betették a filmbe. A még viccesebb az az, hogy annyira megfogta őket a hely, hogy a fremenek ott épp imádkoznak, és bizony itt is bőszen imádkoztak...

Illetve egész konkrétan befotózták a kerítést, manipulálták picit és egy külön layerben betették a filmbe. A még viccesebb az az, hogy annyira megfogta őket a hely, hogy a fremenek ott épp imádkoznak, és bizony itt is bőszen imádkoztak...
IRL. A dominikánus kerengőnél. „Ahol nincs foganatja az áldásnak, ott csak az ütleg használ" Igazi fremen hely...

Hu de várom!:)

• Tetszik
Reactions: SirHiggins