EA játék. Star Wars: Squadron vagy mi volt a címe.Ez valamilyen digitális Star Wars. Felvettem a felbontás nagyobbra. Elsőre azt hittem, hogy ez jelenet valamelyik filmből /Rouge One/, de nem.
Lövésem sincs, hogy mi ez.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
EA játék. Star Wars: Squadron vagy mi volt a címe.Ez valamilyen digitális Star Wars. Felvettem a felbontás nagyobbra. Elsőre azt hittem, hogy ez jelenet valamelyik filmből /Rouge One/, de nem.
Lövésem sincs, hogy mi ez.
EA játék. Star Wars: Squadron vagy mi volt a címe.
Néztem a végig játszásokat Rixon közvetítésében, nekem bejött úgy ahogy.Benne van Gamepass-ban
Amúgy egész jó cucc, pénzt nem adnék érte, mert EA játék, de így néha pörgetem.
Köszi!EA játék. Star Wars: Squadron vagy mi volt a címe.
EA játék. Star Wars: Squadron vagy mi volt a címe.
Talán valamikor réges régen egy meló helyen játszottam veleHa valakinek megvolt a régi X-Wing / TIE Fighter sorozat, ez annak az igen jól sikerült, multira kihegyezett örököse.
Talán valamikor réges régen egy meló helyen játszottam vele
Bocs, hogy itt irok rad, de ha erdekel nezzed meg es valaszolj, hol tart a magyar gepeszeti kivitelezoi ipar. A geotermikus energia hasznositad 95, 96, 98. Hsz-eben, marcius vegen feltettem par kepet, sajat tervezesu munkak kivitelezeserol. Latsz tobb remek hoszivattyut, alacsony hofoku futesi rendszerekhez PP csoveket. Mint mernokot kerdezlek, hol van a dolgokkal kapcsolatos hiba??? Ha van kedved, valaszolj, szerintem kiszurhato azonnal annak, aki ert hozza egy picit is....Koszi...
Hahh nem, nem volt, tegnap megtaláltam. Ráadásul Budapest legnagyobb látványosságainak egyikénél van Az utcán jártodban-keltedben simán elsétálhatsz a fremenek kerítése mellett Azért egy kicsit rágyúrtak CGI-banSzerintem az egész filmet stúdióban vették fel (kivéve a sivatagi totálok, nyilván), gondolom volt költségvetés egy kerítést beszerezni díszletnek
Illetve egész konkrétan befotózták a kerítést, manipulálták picit és egy külön layerben betették a filmbe. A még viccesebb az az, hogy annyira megfogta őket a hely, hogy a fremenek ott épp imádkoznak, és bizony itt is bőszen imádkoztak...Hahh nem, nem volt, tegnap megtaláltam. Ráadásul Budapest legnagyobb látványosságainak egyikénél van Az utcán jártodban-keltedben simán elsétálhatsz a fremenek kerítése mellett Azért egy kicsit rágyúrtak CGI-ban
IRL. A dominikánus kerengőnél. „Ahol nincs foganatja az áldásnak, ott csak az ütleg használ" Igazi fremen hely...Illetve egész konkrétan befotózták a kerítést, manipulálták picit és egy külön layerben betették a filmbe. A még viccesebb az az, hogy annyira megfogta őket a hely, hogy a fremenek ott épp imádkoznak, és bizony itt is bőszen imádkoztak...
Nálam már zenéjénél elbukott. A film készítői közül mindenki ilyen fiatal? Miért nem kérdezték meg a Menyhárt Jenőt?Hú de megkeverték ezt a Besúgót!
Felejtsd el a szöveget, koncentrálj a címre! A sorozat meg qurva yoo.Nálam már zenéjénél elbukott. A film készítői közül mindenki ilyen fiatal? Miért nem kérdezték meg a Menyhárt Jenőt?
A zenével semmi baj. hanem mit várjunk egy filmtől, ami már a főcim klippben se tudja hozni a kor hangulatát, és arculatát.Felejtsd el a szöveget, koncentrálj a címre! A sorozat meg qurva yoo.
Nem értem mi a bajod a zenéjével, csupa korabeli szám.Nálam már zenéjénél elbukott. A film készítői közül mindenki ilyen fiatal? Miért nem kérdezték meg a Menyhárt Jenőt?