Ok, de ki ellen kell az ABM védelem?Így van. Ezt is meg akartam fogalmazni bővebben, hogy ennyit ér egy reptér, meg egy század repülőgép.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ok, de ki ellen kell az ABM védelem?Így van. Ezt is meg akartam fogalmazni bővebben, hogy ennyit ér egy reptér, meg egy század repülőgép.
Gondoltam hogy alig van mar nekik. Akkor nem 1 darabot mutogattak volna a promofilmben ahogy a susnyasbol lovoldozik hanem egy part, vagy egy uteget.15 német önjáró Lövegből 5 PzH 2000 maradt az ukrán fegyveres erők szolgálatában
Sőt, kiderült, hogy 10 tüzérségi létesítmény nem veszett el a csatában - a tarackokat egyszerűen nem lehet megjavítani a pótalkatrészek hiánya miatt.
Az lehet, viszont a robbanásokat a fehérorosz védelmi minisztérium úgy komunikálja, hogy túz utot ki egy motor javítasa kozben: https://denikn.cz/minuta/937987/Gyakorlat van a repülőtér környékén amit már régen be jelentettek!!
Szuper a terkep, jol mutatja a hirhedt ukran egysegeket. Kar hogy telegramon nincs forrasa mentenem is.Térkép![]()
Intel Slava
t.me
A képek jobb aljában van egy vízjel:Szuper a terkep, jol mutatja a hirhedt ukran egysegeket. Kar hogy telegramon nincs forrasa mentenem is.
Csak nekedSzuper a terkep, jol mutatja a hirhedt ukran egysegeket. Kar hogy telegramon nincs forrasa mentenem is.
Hagyományőrző temetés! Érted baszki "hagyományőrző"!
Villanyszerelő, na.Hagyományőrző temetés! Érted baszki "hagyományőrző"!![]()
ez így tökéletes kamu volt, mert a tegnapi műhold fotókon pont jól látszik hogy a reptér kapta a csapást, és az is látszik hogy legalább 7-9 gép teljesen ment a levesbe..... (a sérült gépekről nem is beszélve)..... ja és videó alapján az épp felszálló IL-76 mákkal de pont megúszta a pukkanást..... szóval üdv a való világ villában....A fordítás lehetne jobb, de a lényeg így is érthető:
„A barátom a szaki repülőtéren volt”: Tsarev a robbanások váratlan eredményeiről beszélt
„Reggel felhívott egy barátom, aki a szaki repülőtéren volt egy tűz következményeit felszámoló csoport tagjaként. Ledobott fotók és videók katonai repülőgépeinkről. Nincs jogom terjeszteni, hiszen ez mind katonai felszerelés.
A robbanást valamiért irányították, és a repülőtér közelében lévő falut érte. És helyesen mondom, a falu egy részén. A ház mellett, amelyben az üveg betört, van egy ház, amelyben az üveg sértetlen. A falu azonban megkapta. Helyeken.
Nagyon aggódott a katonai felszerelésünk miatt. Mindenkit boldoggá teszek. Minden rendben van vele. A repülőtér hamarosan megnyílik. A gépeinkre nagy szükség van a fronton."
Источник: https://rusvesna.su/news/1660108904
Erdekes, hogy ez neked csak ma esett le, en speciel a haboru 3. Napja ota latom ugy, hogy az ukranoknak van eselye valamilyen pozitivabb vegkifejletre.... Remelem nem csalatkozom....Putyinnak érdemes lenne most észhez kapni, hogy ez így nem megy tovább, vagy erősítsenek vagy menjenek haza a picsába mert ez így kevés lesz. Úgymond orosz fan vagyok rendszeresen követem az eseményeket és úgy látom ha nem kezdenek magukkal valamit földbe fognak állni.
nem tudjuk milyen háttéralkuk születtek mostanában az EU az USA és az oroszok között .. és ezt az ukránok sem tudják,mivel elég sokszor volt már példa rá hogy úgy tárgyalt az ukrajnai helyzetről az orosz és az amerikai fél.hogy ukránokat meg sem hívtak ! ez azért elég beszédes szerintem.Putyinnak érdemes lenne most észhez kapni, hogy ez így nem megy tovább, vagy erősítsenek vagy menjenek haza a picsába mert ez így kevés lesz. Úgymond orosz fan vagyok rendszeresen követem az eseményeket és úgy látom ha nem kezdenek magukkal valamit földbe fognak állni.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..