A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Dollár :
Tehát 449,95 volt a maximum!
Euro:
Tehát 434,110 volt a maximum!

Az elmúlt hónapokban ez felkúszott nagyjából 450 forint közelébe.
Ez továbbra is tény, nem lehet meg nem történtté tenni, még abszurdisztánban sem!
A maximum értékek még nincsenek 1 hónaposak sem!

Dollár :
Tehát 449,95 volt a maximum!
Euro:
Tehát 434,110 volt a maximum!

Ez továbbra is tény, nem lehet meg nem történtté tenni, még abszurdisztánban sem!
A maximum értékek még nincsenek 1 hónaposak sem!

Ezzel most mit akarsz? Azt bizonyítani, hogy nem érdekelnek a tények???
Mondjuk én ezt eddig is tudtam!

Na én meg hülyeséget írtam belekeveredtem az évekbe az első 46-nak 22 végéig meg kellett volna érkezni vagyis 1 évet késünk.
Mindenesetre a gyár tervezett kapacitása majdnem duplája annak, amire a magyar megrendelés 2029-ig (szerződésben vállalt) való leszállításához szükséges. Tehát ha az elején van is csúszás a szállításban, ez nagyjából semmit nem befolyásol.
Az idei 10db leszállítása pedig megengedi a velük való munka, kiképzés megkezdését.

Mindenesetre a gyár tervezett kapacitása majdnem duplája annak, amire a magyar megrendelés 2029-ig (szerződésben vállalt) való leszállításához szükséges. Tehát ha az elején van is csúszás a szállításban, ez nagyjából semmit nem befolyásol.
Az idei 10db leszállítása pedig megengedi a velük való munka, kiképzés megkezdését.
Erőltess már magadra egy kis realitásérzetet kérlek..

Ezzel most mit akarsz? Azt bizonyítani, hogy nem érdekelnek a tények???
Mondjuk én ezt eddig is tudtam!
Az is tény, hogy az elefánt vemhességi ideje 22 hónap. Csak hatásvadász irreleváns információ.
Meg az is tény zsoltikám, hogy folyamatosan legalabb 2 accuntot üzemeltetsz. Csak azt nem értem, hogy miért kellett az előzőt beszántani.
Stratégiai éberség?

Alap matek műveleteket nem magyarázok el!
A Zrínyi meghirdetésekor 311forint volt az €, 293 forint volt a $! Az elmúlt hónapokban ez felkúszott nagyjából 450 forint közelébe.
A szállításokért meg nem fizethetsz akkor, amikor éppen jó az árfolyam!
Szakadjunk el kicsit a propagandától!
Akkor miért egy nem létező 450-es árfolyammal számokat? 2015-ben 0.84 mrd euró volt a honvédelmi büdzsé, jövőre 3,55 mrd euró lesz. Több mint négyszeres növekedés és ebben benne van a forintárfolyam negatív hatása.Ugyanis forintban több mint hatszoros lenne az emelkedés.

Az is tény, hogy az elefánt vemhességi ideje 22 hónap. Csak hatásvadász irreleváns információ.
Meg az is tény zsoltikám, hogy folyamatosan legalabb 2 accuntot üzemeltetsz. Csak azt nem értem, hogy miért kellett az előzőt beszántani.
Stratégiai éberség?
Nincs időm a baromságaidra!
Szerintem fejezd be az offolást!

Tudod miért csúszik a gyártás?
Fontos ez?
Tudsz olyan körülményt, amit 1-2 éven belül nem lehet megoldani?
Az autógyártóknál is.volt minden a covid alatt. Alkatrész és munkaerő hiány is. Előbbi miatt voltak leállások is. Aztán amikor meg lett anyag, akkor orba-szájba ment a termelés, hogy behozzák a csúszást.
Se jelenleg, sem 1-2 éven belül nem lesz a Lynx, alegység (zászlóalj) szinten sem bevethető.
De az első zászlóalj beérkezésével egészen zászlóalj és összfegyvernemi szintig lehet vele gyakorlatokat tartani, akár váltott személyzettel is.
A teljes első zászlóalj 2023-ra itt lesz. Szerinted addigra lesz elég kiképzett sofőr, toronylövész parancsnok kiképezve?

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Katonalogisztikai alapfogalmak
Olcsó=van elég --- Drága=nincs elég
---------------------------------------------------
osztandó=már kivonták vagy rendszerben a váltótípusa és olcsó
osztható=már kivonták vagy rendszerben a váltótípusa de drága
van bőven=nagyon olcsó
van=olcsó
van-van=jelenleg olcsó de várhatóan drága lessz
nincs=van de drága
nem sok van=nagyon drága
még nincs = könnyen beszerezhető
lessz=nehezen beszerezhető
beszerezhető=nagyon nehezen beszerezhető
megoldható=papíron nincs de ismer valakit akinek tudja hogy van mert a mázlista....
abszolút nincs = LOGISZTIKUSOK RÉMÁLMA
hidd el = nincs nem is vólt és nem is lessz hihetetlenűl drága
ne kérj ilyet = valamikor vólt valahol de hihetetlenül drága