Elfogadom én is a bocsánat kérést.Jól van. Nehéz ez, de igazad volt. Azért ezt majd, ne feledd. El is kummanthattam volna.![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Elfogadom én is a bocsánat kérést.Jól van. Nehéz ez, de igazad volt. Azért ezt majd, ne feledd. El is kummanthattam volna.![]()
Tőled nem akartam,sorry.Elfogadom én is a bocsánat kérést.
Tőled nem akartam,sorry.![]()
Nem azt mondta nem maradnak, hanem, hogy ez a döntés még nem született hivatalosan. Érdemes az eredeti interjút elolvasni, nem a kopizott másolatot.
Tanulság, olvasd el az eredeti interjút és akkor a másolat nem vezet félre nem fogsz utána hülyeségeket fantáziálni.
Az előbb csak buziskodtam, veheted annak.Pedig:
Én soha nem állítottam olyat, hogy azt mondta, hogy NEM maradnak, azt írtam, hogy nincs képben.
Továbbra is állítom, hogy minden amit leírtam igaz és alá volt/lett támasztva, vagyis nem fantáziáltam hülyeségeket.
Ki fizeti a révészt? Mennyiért integrálják.. Mindenkinek ilyenkor fog a legjobban a cerkája. Ki a fene fog 20 gépért integrálni egy fegyvert, ha másoknak nem lesz rá igénye.Mit nem mondasz?Integrálni kell,ennyi.
Ez tárgyalás klrdése.De érdekes mód ez az izraelieknél nem különösebb probléma.F15/16/35 gépekre integrálva vannak.NATO szabványképes gépekre lényegében egy szoftwerfeltöltés.Nem NATO szabványú gépekre kell egy illesztő hardver.De a búr és zsidó "okos" bombákhoz van egy wifis tablet,amivel kezelhető.Spice250,Raptor III rendelhető keleti szabványú függesztőszemekkel,és minden integrálás nélkül ezzel a tablettel képes a bevetésükre akár egy J7 őskövület is.Indiai Su30asokra példul egy rakat zsidó cucc van integrálva.Ki fizeti a révészt? Mennyiért integrálják.. Mindenkinek ilyenkor fog a legjobban a cerkája. Ki a fene fog 20 gépért integrálni egy fegyvert, ha másoknak nem lesz rá igénye.
Nem az ötödik és a hatodik generáció között lesz ekkora a különbség?"A képzési rendszer hamarosan átalakul, és az ötödik generációs harci eszközökre épít majd. Szerinte a változás súlyát jól érzékelteti, hogy az eddigi négy vadászrepülő-generáció között összesen nem volt akkora ugrás, mint a negyedik és ötödik között."
https://honvedelem.hu/hirek/21-szazadi-technologia-es-karrierlehetoseg.html
Ne gondold egy ekkora légierővel rendelkező ország számára van tárgyalási alap. Lásd Szingapur. Nos nekik van flotta, lehet integrálni. A Griffhez azokat a fegyvereket kell választani amit a svéd dedikáltan már integrált. Ez csökkenti a költségeket. (egyébként tárgyalás = az USA mennyit kért, hogy a B68 atombombákat hekkeljék rá a német Eurovadászokra (pedig az az olasz és brit flottának is jó lett volna, ráadásul előbbi is atomhordozó szintén Tornadokkal). Nos inkább megérte Superhornet beszerzése, amit aztán szintén kivettek a körből, hogy csak meg kelljen rendelni az F-35-öst..Ez tárgyalás klrdése.De érdekes mód ez az izraelieknél nem különösebb probléma.F15/16/35 gépekre integrálva vannak.NATO szabványképes gépekre lényegében egy szoftwerfeltöltés.Nem NATO szabványú gépekre kell egy illesztő hardver.De a búr és zsidó "okos" bombákhoz van egy wifis tablet,amivel kezelhető.Spice250,Raptor III rendelhető keleti szabványú függesztőszemekkel,és minden integrálás nélkül ezzel a tablettel képes a bevetésükre akár egy J7 őskövület is.Indiai Su30asokra példul egy rakat zsidó cucc van integrálva.
Ne védjed már a fogalmatlan vezért.
Semmiről nem kell dönteni.
Semmiféle "lehetőség" nincs.
A gépek 2015-ös doksi szerint itt maradnak további fizetés nélkül.
Miféle "erről még nem kellett döntést hozni"?
Ezt 7+ éve MÁR el van döntve.
Ez adatszolgáltatás volt 7,5 éve.
![]()
IAI 5(öt) db régi Kfirt modernizál Sri Lankának-ennyire kis légierő igényeit is kiszolgálja.Izrael nem az USA,kis üzletekért is mozdulnak.És mint a cseh Spyder is mutatja,általában (de nem mindig) jobbat adnak olcsóbban,mint a nagy cégek.Merkava is olcsóbb,mint egy Leo,PULS olcsóbb,mint a HIMARS.Ne gondold egy ekkora légierővel rendelkező ország számára van tárgyalási alap. Lásd Szingapur. Nos nekik van flotta, lehet integrálni. A Griffhez azokat a fegyvereket kell választani amit a svéd dedikáltan már integrált. Ez csökkenti a költségeket. (egyébként tárgyalás = az USA mennyit kért, hogy a B68 atombombákat hekkeljék rá a német Eurovadászokra (pedig az az olasz és brit flottának is jó lett volna, ráadásul előbbi is atomhordozó szintén Tornadokkal). Nos inkább megérte Superhornet beszerzése, amit aztán szintén kivettek a körből, hogy csak meg kelljen rendelni az F-35-öst..
Az az érdekes hogy ő is az angol nyelvű videóra hivatkozik, nem pedig hivatalos kormányzati közleményekre, forrásokra...
Abból irta a cikket.Az az érdekes hogy ő is az angol nyelvű videóra hivatkozik, nem pedig hivatalos kormányzati közleményekre, forrásokra...
Igen, ez lejött, csak általában a M.N. nem netes videókból tájékozódik, hanem közvetlenebb forrásai szoktak lenni...Abból irta a cikket.
A modernizálás a kérdés, hogy mit jelent. Amennyiben egy hasonló típusról - másik Kfir pld. Kolumbiai változatra átépítik , nincs integráció akkor nem kerül az + költségbe. Amennyiben olyan fegyvert kéne integrálni ami egyik Kfir-en sem volt, az már komolyabb pénzes melo.. Az izraeli rakétafejlesztéseket nem lehet összehasonlítani egy repülőgép fegyver integrációval. Ha a Griffet csak a izraeliek modernizálnák biztos olcsóbb lenne, de oda a gari.. Ez olyan lenne, mint a Lancer korszerűsítés, vagy a Snpier modernizáció Romániában.. Csak a MIG-nek nem volt érdekérvényesítő képessége. már nem gyártották a típust, és a megrendelők meg letojták a gyári hozzájárulást, akárcsak Macedonia Mi-24 helikoptereinél..IAI 5(öt) db régi Kfirt modernizál Sri Lankának-ennyire kis légierő igényeit is kiszolgálja.Izrael nem az USA,kis üzletekért is mozdulnak.És mint a cseh Spyder is mutatja,általában (de nem mindig) jobbat adnak olcsóbban,mint a nagy cégek.Merkava is olcsóbb,mint egy Leo,PULS olcsóbb,mint a HIMARS.
Egy fegyver integráció nem egy komplett korszerűsités.És van ilyen irányú Saab kapcsolat.Gripen E REH rendeszerének jelentős része Elbit beszállitás.Kolumbiaiaknak úgy ajálgatják a Gripent,hogy azzal majd tovább tudják használni a meglévő izraeli fegyverzetet.Zsidók meg igen nagy gyakorlattal rendelkeznek integrációs téren.Kevésbé közismert,de már 67ben zsákmányolt R13 AAM-t is integrálták a Mirage III-ra.(álitólag 1 légi gyözelmet is elértek vele,de főleg gyakorlólövészetekre használták)A modernizálás a kérdés, hogy mit jelent. Amennyiben egy hasonló típusról - másik Kfir pld. Kolumbiai változatra átépítik , nincs integráció akkor nem kerül az + költségbe. Amennyiben olyan fegyvert kéne integrálni ami egyik Kfir-en sem volt, az már komolyabb pénzes melo.. Az izraeli rakétafejlesztéseket nem lehet összehasonlítani egy repülőgép fegyver integrációval. Ha a Griffet csak a izraeliek modernizálnák biztos olcsóbb lenne, de oda a gari.. Ez olyan lenne, mint a Lancer korszerűsítés, vagy a Snpier modernizáció Romániában.. Csak a MIG-nek nem volt érdekérvényesítő képessége. már nem gyártották a típust, és a megrendelők meg letojták a gyári hozzájárulást, akárcsak Macedonia Mi-24 helikoptereinél..
Akkor mar csak az otodik generacios harci eszkozok hianyoznak."A képzési rendszer hamarosan átalakul, és az ötödik generációs harci eszközökre épít majd. Szerinte a változás súlyát jól érzékelteti, hogy az eddigi négy vadászrepülő-generáció között összesen nem volt akkora ugrás, mint a negyedik és ötödik között."
https://honvedelem.hu/hirek/21-szazadi-technologia-es-karrierlehetoseg.html
Dehogy!A csehek csak bérlik a gépeiket és a végén majd visszaadják. Azaz az ők költségeikben nem volt benne soha a gép ára. Akkor az, amit a csehek évente fizettek a svédeknek az tulajdonképpen a support költsége volt?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..