Az ukránoknak is kb. ez áll rendelkezésre, csak az ő gyalogságuk tud harcolni, az oroszok meg a tavaszi szintet hozzák.BTR-el meg BMP-1/2-vel, BMD-3/4-el 2022-ben harcok közelébe menni az öngyilkosság egy nagyon perverz formája.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az ukránoknak is kb. ez áll rendelkezésre, csak az ő gyalogságuk tud harcolni, az oroszok meg a tavaszi szintet hozzák.BTR-el meg BMP-1/2-vel, BMD-3/4-el 2022-ben harcok közelébe menni az öngyilkosság egy nagyon perverz formája.
„Az idén nyerni fogunk, de előbb legyőzzük a belső bürokráciánkat és a korrupciónkat. És amikor legyőzzük a belső bürokráciát és a korrupciót, akkor legyőzzük az ukránokat, a NATO-t és az egész világot” – hangsúlyozta Prigozin.Prigozhin viszont rámutatott az Ukrajna elleni harc főbb problémáira is. Az üzletember szerint ők az ország belső ellenségei.
F@sza... Tudod honnan ered ez az ukrán "népszokás"?Ukrán himnuszt énekeltetnek orosz foglyokkal.
Szerintem kategorikusan kijelenteni, hogy az egyik v a másik oldal “tud harcolni” félrevezető.csak az ő gyalogságuk tud harcolni, az oroszok meg a tavaszi szintet hozzák.
Nem gondolom félrevezetőnek, szerintem nyilvánvaló, hogy vannak mindkét oldalon jobb és rosszabb egységek, de általánosságban igaz amit írtam.Szerintem kategorikusan kijelenteni, hogy az egyik v a másik oldal “tud harcolni” félrevezető.
Vannak jobb-rosszabb, kiváló és egészen használhatatlan egységek mindkét oldalon.
Arról nem is beszélve, hogy az ukránok oldalán most már nagy számosságbqn vannak “tiszteletbeli ukránok” (az oroszoknál csak a szakiknál van/volt pár tucat ilyen vendégszereplő).
Az ukránok két nagy előnye, hogy jó részük már az elmúlt 8-10 év produktuma, ebben az időszakban lett felnőtt, és így a banderista ukrajnáért, meg a hagymázas ideológiáért akár meg is hal.
A másik hatalmas előny pedig a NATOtól érkező tuti tippek, a mikor-hol támadjanak témakörben. Ez az, amit végletesen alábecsültek az oroszok.
Lehet bármennyire is jó egy lövészegységük, ha az ukránok már napokkal azelőtt tudják, hogy hol vetik majd be őket.
De majd beletanulnak ebbe is.
Szerk: BÚÉK mindenkinek!
Nem tudom ténylegesen mennyi harckocsit vesztettek az oroszok, de nagyságrendileg az ukri veszteség is hasonló. Az ukriknak is hasonló IFV és APC állományuk van, kiegészítve az M-113 és egyéb nyugati könnyű páncélozott járművek tömegével. Nekem az még gyengébbnek tűnik az oroszokénál is. Majd meglátjuk mennyi új BMP-3-t tud kibocsájtani az orosz hadiipar.Nincs az 1600, bármennyire is hazudják. Az orosz készletekkel meg az a baj, hogyha felépítik azt az egy vagy két üzemet akkor fognak tudni havi 40-50 harckocsit reaktíválni/nagyjavítani. És ennél azért nagyobb mértékben fogy a harckocsiállományuk. Bár szerintem és ez csak szigorúan magánvélemény, nem az elavult harckocsi a legnagyobb bajuk, hanem a tragikusan fos APC és IFV állományuk. BTR-el meg BMP-1/2-vel, BMD-3/4-el 2022-ben harcok közelébe menni az öngyilkosság egy nagyon perverz formája.
Ja, kolosszális veszteségeik vannak az ukránoknak, herszoni ellentámadásaik során állandó probléma volt a tüzérségi támogatás hiánya. A tűzerőben meglevő hátrányukat az élőerő húsdarálóba tolásával kompenzálják. Eddig az egyetlen valódi sikerüket a harkovi fronton érték el főként másodvonalbeli orosz erők ellen. Én nem vagyok meggyőződve az ukrán gyalogság hatékonyságáról.Az ukránoknak is kb. ez áll rendelkezésre, csak az ő gyalogságuk tud harcolni, az oroszok meg a tavaszi szintet hozzák.
egyre kevesebb szó esik a wagner integrációjáról az orosz hadseregbeEzt amúgy látja az orosz vezetés is, és a válaszuk az, hogy elkezdték tolni a Wagnert (legalábbis logisztikailag ahogy látom mindenképp).
Nem tudom ténylegesen mennyi harckocsit vesztettek az oroszok, de nagyságrendileg az ukri veszteség is hasonló. Az ukriknak is hasonló IFV és APC állományuk van, kiegészítve az M-113 és egyéb nyugati könnyű páncélozott járművek tömegével. Nekem az még gyengébbnek tűnik az oroszokénál is. Majd meglátjuk mennyi új BMP-3-t tud kibocsájtani az orosz hadiipar.
Ja, kolosszális veszteségeik vannak az ukránoknak, herszoni ellentámadásaik során állandó probléma volt a tüzérségi támogatás hiánya. A tűzerőben meglevő hátrányukat az élőerő húsdarálóba tolásával kompenzálják. Eddig az egyetlen valódi sikerüket a harkovi fronton érték el főként másodvonalbeli orosz erők ellen. Én nem vagyok meggyőződve az ukrán gyalogság hatékonyságáról.
Nem a tudás a kérdés, hanem aminősége a harcnak... Tudod van aza mondás, hogy még pár ilyen győzelem és elveszítjük a háborút.Az ukránoknak is kb. ez áll rendelkezésre, csak az ő gyalogságuk tud harcolni, az oroszok meg a tavaszi szintet hozzák.
Mesélj mester , hagy csüngjünk szavaid tanító mámorán ! Kérlek fejtsd ki ezt a minőségi kérdést ne kelljen hülyén meghalnunk !Nem a tudás a kérdés, hanem aminősége a harcnak... Tudod van aza mondás, hogy még pár ilyen győzelem és elveszítjük a háborút.
Inkább az oroszok kivereztetéserol szól az egész! Még a Krímet megnyerhetik az ukrik,ha ilyen elszantak lesznek.
Kérdésem:
Akkor mifaxért is húzzák a háborút? Ha Oroszország meg akart volna gyengülni, már rég meggyengült volna. A donbasszi területekkel pedig bárki, Putyin, aki helyette indul tök mindegy ki támogatottsága csak nőni fog, nem csökkenni. Az ellenzék kevesebb százalékot fog szerezni, mint korábban. És már nincs ellenzéket támogató külföldi háttér se! Fb pl
Hogy lehet ennyire másik csatornát nézni, hihetetlen!![]()
elszántak ... a fekete lovag is elszánt voltInkább az oroszok kivereztetéserol szól az egész! Még a Krímet megnyerhetik az ukrik,ha ilyen elszantak lesznek.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..