Nem tudom ténylegesen mennyi harckocsit vesztettek az oroszok, de nagyságrendileg az ukri veszteség is hasonló. Az ukriknak is hasonló IFV és APC állományuk van, kiegészítve az M-113 és egyéb nyugati könnyű páncélozott járművek tömegével. Nekem az még gyengébbnek tűnik az oroszokénál is. Majd meglátjuk mennyi új BMP-3-t tud kibocsájtani az orosz hadiipar.
Ja, kolosszális veszteségeik vannak az ukránoknak, herszoni ellentámadásaik során állandó probléma volt a tüzérségi támogatás hiánya. A tűzerőben meglevő hátrányukat az élőerő húsdarálóba tolásával kompenzálják. Eddig az egyetlen valódi sikerüket a harkovi fronton érték el főként másodvonalbeli orosz erők ellen. Én nem vagyok meggyőződve az ukrán gyalogság hatékonyságáról.

Nyugalmazott amerikai alezredes: nincs forgatókönyv Ukrajna győzelmére az Oroszországgal folytatott konfliktusban
Nincs forgatókönyv Kijev győzelmére az ukrajnai konfliktusban, mert a fegyveres erők a szükséges katonai erőforrások hiánya miatt képtelenek ellenállni az orosz hadseregnek - írta Daniel Davis ny...

Kérdésem:
Akkor mifaxért is húzzák a háborút? Ha Oroszország meg akart volna gyengülni, már rég meggyengült volna. A donbasszi területekkel pedig bárki, Putyin, aki helyette indul tök mindegy ki támogatottsága csak nőni fog, nem csökkenni. Az ellenzék kevesebb százalékot fog szerezni, mint korábban. És már nincs ellenzéket támogató külföldi háttér se! Fb pl