Leopard 2

Igen, akartam is mondani, hogy ez az A0 - A4 közötti Leopárdokkal van így, az A5-östől orvosolták ezt a problémát.
Az A4-nél van egy továbbfejlesztett ékzár ami szintén emiatt lett kitalálva. Kérhető upgrade.
3 kategóriában van tűzerő upgrade A4-hez.
Ékzár csere ----> nagyobb csökopással képes kissebb élettartam melett az újabb lőszereket is kezelni. --> olcsó és egyszerű upgrade
Ékzár és megnövelt nyomású cső (L44A1) -----> még mindig csökkentett élettartam de már nem olyan drasztikus (ez van a Leo2PL-eken) ---> közepes árfekvés
L55A1 és hozzá való vátloztatások -----> itt nincs probléma de jóval drágább.

A Leopárd 2-es hogyan növeli minőségben a harcokat, amikor a nyíllövedéke, a DM 33-as képtelen szemből átütni a T-72M1-et, nemhogy a T-72B-t ? A Challenger-hez meg honnan kerítenek nyíllövedéket egyáltalán ?

A németeknek van 266 Leó 2-esük, 100 - 130 működőképes, akkor ezzel nem saját magukat fegyverzik le, demilitarizálják ?
Ebből a szempontból előny a chalihez képest hogy használhatja szinte az összes nato "standard" 120mm lövedéket.Ha már német lőszer akkor DM53 vagy használhatja az abramshez rendszeresített M829 DU Lőszert

Ebből a szempontból előny a chalihez képest hogy használhatja szinte az összes nato "standard" 120mm lövedéket.Ha már német lőszer akkor DM53 vagy használhatja az abramshez rendszeresített M829 DU Lőszert

Amerikai készletből akár mehet M829 A3 Du lőszer is.Jó "alkalom" lehet ezeket "tesztelni" Ukrajnában

Krisss-el épp témàztuk, hogy az Rh-120-as alapmodellje nem alkalmas, ahhoz tunningolni kell L44A1-re, hogy fogadhassa az M829-est.

Krisss-el épp témàztuk, hogy az Rh-120-as alapmodellje nem alkalmas, ahhoz tunningolni kell L44A1-re, hogy fogadhassa az M829-est.
Ha jól értelmeztem az eredeti löveg is alkalmassá tehető ezek használatára cserébe kissebb lessz az élettartama ha ezeket a lőszereket használja

Ha jól értelmeztem az eredeti löveg is alkalmassá tehető ezek használatára cserébe kissebb lessz az élettartama ha ezeket a lőszereket használja
Igen. De az már nem megérős különösebben mivel nem számolnak hosszú élettartammal. Lehetett volna jobb lőszer is a szlovén M55-S ekbe is, de mégis csak azt kapták ami a szlovénoknak volt hozzá.

Az amerikai harckocsizóval való ellentmondàst hogy lehet feloldani ?
Úgy, hogy az amerikai harckocsizó csak egy katona. A pdf-et meg az Orbital ATK, a lőszer gyártója készítette. Igen valószínűtlen, hogy eg egyszerű katona jobban tudná, mint maga a gyártó. Ráadásul lövészetek bizonyítják az állításokat. Szóval itt nincs semmiféle ellentmondás. Már csak azért sincs, mert az L44 (És M256) cső max gáznyomása Rolf Hilmes szerint 7100 bar, ennyit meg nem ér el még az L55-ből indított APFSDS sem.

• Vicces
Reactions: megazez and fip7
Fmw59LvXwAE00ZD

Leopard 2 idővonal. Fórumozók szerinta Leo 2-es egy nagy gondja a rengeteg féle alváltozat, melyek csak korlátozott mértékben kompatibilisek egymással. A legkiseb erőfeszítéssel talán az A5-ös hozható fel A6-os szintre.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Tippelgetnek.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Aladeen