[HUN] Katonai drónok beszerzése

Tekintsünk el attól, hogy a reléállomásstól mérve is ugyan úgy 250km az irányítasi hatótávolság...
De akkor hogy jön ki a 350km? :cool:
disappearing-rr11.gif

Figyelembe véve, hogy ez talán pont nem a legnagyobb költségkategória, lehet megérné beszerezni őket helyi gyártás nélkül először.
Akár több típusból is, aztán amelyik jobban beválik, azt gyártani.
Nem a költségek miatt fontos a hazai gyártás. Egyszerűen e drónszegmens olyan gyorsan fejlődik, hogy ami ma top drón, akár 5 év múlva gagyi. Ezért kell hazai gyártással és fejlesztéssel venni.

Nem a költségek miatt fontos a hazai gyártás. Egyszerűen e drónszegmens olyan gyorsan fejlődik, hogy ami ma top drón, akár 5 év múlva gagyi. Ezért kell hazai gyártással és fejlesztéssel venni.
Ez teljesen világos, viszont a drónok által biztosított képességek fontossága talán most megelőzné ezt a szempontot.

Ez teljesen világos, viszont a drónok által biztosított képességek fontossága talán most megelőzné ezt a szempontot.
Sztem a tüzérséghez fog jönni. Az ukrán -orosz tapasztalatok szerint talán itt a leghatékonyabbak, tűzirányításban. Kellően olcsó és tömegesen gyárthatóra van szükség.
A kezdeti lelkesedés után mind,Bayraktar, mind a másik oldalon még iráni csodák kifulladtak. Persze azok is jó kiegészítők, de talán a tüzérségi drónok tűnnek a leghasznosabbnak.

• Tetszik
Reactions: Venom85
Sztem a tüzérséghez fog jönni. Az ukrán -orosz tapasztalatok szerint talán itt a leghatékonyabbak, tűzirányításban. Kellően olcsó és tömegesen gyárthatóra van szükség.
A kezdeti lelkesedés után mind,Bayraktar, mind a másik oldalon még iráni csodák kifulladtak. Persze azok is jó kiegészítők, de talán a tüzérségi drónok tűnnek a leghasznosabbnak.
Erre vettük a Skylarkokat...állítólag k. sokat, mert fogyóeszköz...

Lengyelek háború pártiak - a fújj, fújj - nem kell tőlük semmi! :p
Igaz hogy csak mi meg a Vatikán békepárti, szóval svájci alabárdokon kívül nem veszünk sekitől semmit! Különben bele sodródunk a háborúba...vagy mi...
Lehet azt a vonalat kukázták! Pedig a FLYEYE nem rossz kis drón és szerintem olcsóbb mint az Elbit!

• Tetszik
Reactions: vasszekely
Én inkább a Hermes-eket várom. Azzal se tudom, hogy mit tökörészünk, szerintem kis túlzással már évek óta ki vannak választva.

• Tetszik
Reactions: vasszekely