Konkrétan ő Parapitecus, ha jól tudom - csak nevet váltott.De látom személyedben Parapitecus szelleme reinkarnálódott.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Konkrétan ő Parapitecus, ha jól tudom - csak nevet váltott.De látom személyedben Parapitecus szelleme reinkarnálódott.
Az biztos, hogy teljes jogkört gyakorolt az Ei Rt. Felett.Nem vitázok veled, mert neked is mindenben igazad van.
Legalább ő látott előtte terepszínű ruhát, de ezek...! Full fogalmatlan helyről jöttekAz biztos, hogy teljes jogkört gyakorolt az Ei Rt. Felett.
Ismerem DJ Bobo teljes eloeletet, utanaolvastam ill -kerdeztem tavaly. Pontosan azert mondom, amit mondok.Biztos vagy benne?
2015-ben a Mandinernek adott interjúban Szalay-Bobrovniczky Kristóf ezt mondta Habony Árpádhoz fűződő viszonyáról: „Bajtárs. Régóta ismerjük egymást. Árpád ugyanannak az ügynek elkötelezett harcosa, amelynek én is. Az elmúlt 10-15 évben a centrális erőtér kiépítésén dolgoztam. A Heti Válasznál, a Századvégnél csakúgy mint egyéb szervezetekben. A jobbközép intézményrendszer kiépítésében veszek részt, cselekvője vagyok annak az elitcserének, amely folyamatban van.”
És az az érdekes, hogy ez mintha később is megmaradt volna. 2022-ből is találtam olyan cikket, ami még ebben az elnöki minőségében hivatkozik rá.Az biztos, hogy teljes jogkört gyakorolt az Ei Rt. Felett.
A jogköre.akkor szűnt meg amikor az államtitkári poziból eltávolították ahogy a vbü vezérigazgató pozíciója is.És az az érdekes, hogy ez mintha később is megmaradt volna. 2022-ből is találtam olyan cikket, ami még ebben az elnöki minőségében hivatkozik rá.
2016-ban került az élére. Az igazgatóság elnöke volt.Mikor volt dr. Maróth Gáspár a HM EI Zrt. vezérigazgatója? Nagyon kíváncsivá tettél.
Vmi érdekes van benne?
Tehát az olasz vadászgéppilóta képzés sínen. Megyünk L-39NG utan M-346-ra.Aláírták az olasz-magyar katonai együttműködés ütemtervét
Hajnik László, a Honvédelmi Minisztérium védelempolitikáért felelős helyettes államtitkára március 2-án Rómában hivatalos tárgyalást folytatott olasz partnerével, Gianfranco Annunziata admirálissal. A találkozón a védelempolitikai vezetők ünnepélyesen aláírták az olasz-magyar kétoldalú katonai együttműködés ütemtervét.
A két ország együttműködésének kiemelt irányait jelenleg az enhanced Vigilance Activity Battlegroup (eVA BG) keretében felvállalt olasz hozzájárulás, a pilótaképzés, valamint a lehetséges védelmi ipari kooperáció jelenti. Az olasz és a magyar tárgyalópartnerek kölcsönösen biztosították egymást arról, hogy a védelempolitika területén hasonlóan gondolkodunk, ezért a jövőben is igényt tartunk egymás tapasztalataira és a szoros együttműködésre, folyamatosan keresve az új lehetőségeket is.
Meg volt a küldöttséges bohóckodás, jöhetnek a svédek a NATO-ba!Stockholm-NATO-Gripen
![]()
Svéd védelmi miniszteri találkozó | Svédország és Magyarország védelmi-katonai szövetségét tovább erősíthetjük, reményeink szerint hamarosan NATO-szövetségi társakként is! ⬇️ Bővebben... | By Szalay-Bobrovniczky Kristóf - Facebook
Svédország és Magyarország védelmi-katonai szövetségét tovább erősíthetjük, reményeink szerint hamarosan NATO-szövetségi társakként is! ⬇️ Bővebben...fb.watch
SzBK attól külön ment.Meg volt a küldöttséges bohóckodás, jöhetnek a svédek a NATO-ba!
Tudom, de nyilván az után mondta hogy most már szövetségesek leszünk hogy Hende Csaba elégedettségének adott hangot - a ráosztott szerepnek megfelelően.SzBK attól külön ment.
Hivatalosat ne várj. A +4-et könyvelheted.Tudom, de nyilván az után mondta hogy most már szövetségesek leszünk hogy Hende Csaba elégedettségének adott hangot - a ráosztott szerepnek megfelelően.
Remélem Bobo most már intéz valamit: lassan halad Gripen upgrade, +4 Gripen sincs még hivatalosan HM által bejelentve, a második századról nem is beszélve...
Majd lesz a griffek helyett L 39NG.Tudom, de nyilván az után mondta hogy most már szövetségesek leszünk hogy Hende Csaba elégedettségének adott hangot - a ráosztott szerepnek megfelelően.
Remélem Bobo most már intéz valamit: lassan halad Gripen upgrade, +4 Gripen sincs még hivatalosan HM által bejelentve, a második századról nem is beszélve...
Ne legyünk szìvtelenek,20 db E ingyè és jöhetnek...!Meg volt a küldöttséges bohóckodás, jöhetnek a svédek a NATO-ba!
Azért remélem legkésőbb a repnapon lesz valami bejelentés...Hivatalosat ne várj. A +4-et könyvelheted.
A +1 Sz. még folyamatban.
Nem.Pl. A másodlagos szoftverpiac jogi kérdései téma az GDPR?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..