A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Biztos vagy benne?

2015-ben a Mandinernek adott interjúban Szalay-Bobrovniczky Kristóf ezt mondta Habony Árpádhoz fűződő viszonyáról: „Bajtárs. Régóta ismerjük egymást. Árpád ugyanannak az ügynek elkötelezett harcosa, amelynek én is. Az elmúlt 10-15 évben a centrális erőtér kiépítésén dolgoztam. A Heti Válasznál, a Századvégnél csakúgy mint egyéb szervezetekben. A jobbközép intézményrendszer kiépítésében veszek részt, cselekvője vagyok annak az elitcserének, amely folyamatban van.”
Ismerem DJ Bobo teljes eloeletet, utanaolvastam ill -kerdeztem tavaly. Pontosan azert mondom, amit mondok.
Legyen eleg annyi, hogy eleg latvanyosan nem ert semmihez a temaban, meg hardcore neres ismeroseim is szemuket forgatva legyintenek, amikor rakerdezek...

Aláírták az olasz-magyar katonai együttműködés ütemtervét

Hajnik László, a Honvédelmi Minisztérium védelempolitikáért felelős helyettes államtitkára március 2-án Rómában hivatalos tárgyalást folytatott olasz partnerével, Gianfranco Annunziata admirálissal. A találkozón a védelempolitikai vezetők ünnepélyesen aláírták az olasz-magyar kétoldalú katonai együttműködés ütemtervét.

A két ország együttműködésének kiemelt irányait jelenleg az enhanced Vigilance Activity Battlegroup (eVA BG) keretében felvállalt olasz hozzájárulás, a pilótaképzés, valamint a lehetséges védelmi ipari kooperáció jelenti. Az olasz és a magyar tárgyalópartnerek kölcsönösen biztosították egymást arról, hogy a védelempolitika területén hasonlóan gondolkodunk, ezért a jövőben is igényt tartunk egymás tapasztalataira és a szoros együttműködésre, folyamatosan keresve az új lehetőségeket is.

Aláírták az olasz-magyar katonai együttműködés ütemtervét

Hajnik László, a Honvédelmi Minisztérium védelempolitikáért felelős helyettes államtitkára március 2-án Rómában hivatalos tárgyalást folytatott olasz partnerével, Gianfranco Annunziata admirálissal. A találkozón a védelempolitikai vezetők ünnepélyesen aláírták az olasz-magyar kétoldalú katonai együttműködés ütemtervét.

A két ország együttműködésének kiemelt irányait jelenleg az enhanced Vigilance Activity Battlegroup (eVA BG) keretében felvállalt olasz hozzájárulás, a pilótaképzés, valamint a lehetséges védelmi ipari kooperáció jelenti. Az olasz és a magyar tárgyalópartnerek kölcsönösen biztosították egymást arról, hogy a védelempolitika területén hasonlóan gondolkodunk, ezért a jövőben is igényt tartunk egymás tapasztalataira és a szoros együttműködésre, folyamatosan keresve az új lehetőségeket is.
Tehát az olasz vadászgéppilóta képzés sínen. Megyünk L-39NG utan M-346-ra.

A Lynx VS. AW249 még függőben.

Stockholm-NATO-Gripen

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Stockholm-NATO-Gripen

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Meg volt a küldöttséges bohóckodás, jöhetnek a svédek a NATO-ba!

SzBK attól külön ment.
Tudom, de nyilván az után mondta hogy most már szövetségesek leszünk hogy Hende Csaba elégedettségének adott hangot - a ráosztott szerepnek megfelelően.

Remélem Bobo most már intéz valamit: lassan halad Gripen upgrade, +4 Gripen sincs még hivatalosan HM által bejelentve, a második századról nem is beszélve...

Tudom, de nyilván az után mondta hogy most már szövetségesek leszünk hogy Hende Csaba elégedettségének adott hangot - a ráosztott szerepnek megfelelően.

Remélem Bobo most már intéz valamit: lassan halad Gripen upgrade, +4 Gripen sincs még hivatalosan HM által bejelentve, a második századról nem is beszélve...
Hivatalosat ne várj. A +4-et könyvelheted.
A +1 Sz. még folyamatban.

• Tetszik
Reactions: Aladeen

Majd lesz a griffek helyett L 39NG.