Gondolom van 3-4 potenciális kerekes jelöltünk (a fentieken kívül talán még a török). Mikor lesz szakmai javaslat?Hát a boxerből már egész sok van ami lejjebb vihette az árát, ehhez képest. De nem tudom mennyi lehet, kb egy kategória.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Gondolom van 3-4 potenciális kerekes jelöltünk (a fentieken kívül talán még a török). Mikor lesz szakmai javaslat?Hát a boxerből már egész sok van ami lejjebb vihette az árát, ehhez képest. De nem tudom mennyi lehet, kb egy kategória.
Olcsót akarunk, vagy jót? Gondolom Boxer-Patria árban van.
Nehèz megmondani mert csak a franciáknak van.Oké, de még 105 mm-es ágyúval is kaphatod, mert van ezer konfigurációja. Sima APC-ként, alapjárműként is drágább?
Ezt láttam én is, de a) 12 éve volt; b) azóta van már VBCI 2.
VBCI ára
A VCI VCI VCI gyalogsági harcjármű-változat egységenkénti ára 3,49 millió euró (2012-es pénzügyi év), míg a VBCI VPC parancsnoki jármű egységenkénti költsége 2,74 millió euró (2012-es pénzügyi év).
Erre rá lehet pakolni a Hiúz tornyát?
Az sem ma volt. Ebből nehèz kalkulálni.
VBCI ára
A VCI VCI VCI gyalogsági harcjármű-változat egységenkénti ára 3,49 millió euró (2012-es pénzügyi év), míg a VBCI VPC parancsnoki jármű egységenkénti költsége 2,74 millió euró (2012-es pénzügyi év).
Erre rá lehet pakolni a Hiúz tornyát?
A szerbeket sem zárnám ki - nagy a "szerelem" Orbán és Vucic között...Gondolom van 3-4 potenciális kerekes jelöltünk (a fentieken kívül talán még a török). Mikor lesz szakmai javaslat?
VBCI 2 nincs a franciáknak hadrendben úgy láttam, Ami még nem tecc, hogy ezzel (meg a VCI-vel) meg kell(ene) venni a francia C4ISR rendszerét. Mi pedig mintha másfelé indultunk volna.Nehèz megmondani mert csak a franciáknak van.
Asszem Katar èrdeklődött de nem rèmlik abból bármi is lett.
Raadásul már gondolom a 2-es amit árulnak.
Abból talán a franciáknak sincs.
Ez a torony most akkor rendszeresítve lessz?
Ilyen 40est használ a jaguár is?
A szerbet èn azèrt nem hinnèm.A szerbeket sem zárnám ki - nagy a "szerelem" Orbán és Vucic között...
Szerintem ez lehet sorrend: német Boxer, finn AMV és/vagy 6x6. Ezeken kívül talán török és szerb gépek lehetnek képben...
"Pletykák" szerint MH szakmai alapon a Boxert szeretné, de aztán fene tudja mi lesz...
Az biztos hogy a Hitron a legdrgább és legbizonytalanabb, szóval dobni kéne. Papperger ígéreteivel tele padlás: Lynxet sem tudott időben szállítani, nem hogy egy makett szintján létező járgányt...
már miért kellene?VBCI 2 nincs a franciáknak hadrendben úgy láttam, Ami még nem tecc, hogy ezzel (meg a VCI-vel) meg kell(ene) venni a francia C4ISR rendszerét. Mi pedig mintha másfelé indultunk volna.
Hadipari szempontból lenne, lehetne értelme megvenni a licencét az amúgy nyugati elemekből összelegózott Lazanskinak.A szerbet èn azèrt nem hinnèm.
Na jó nem megyek bele 8*8 as találgatásokba.A szerbeket sem zárnám ki - nagy a "szerelem" Orbán és Vucic között...
Szerintem ez lehet sorrend: német Boxer, finn AMV és/vagy 6x6. Ezeken kívül talán török és szerb gépek lehetnek képben...
"Pletykák" szerint MH szakmai alapon a Boxert szeretné, de aztán fene tudja mi lesz...
Az biztos hogy a Hitron a legdrgább és legbizonytalanabb, szóval dobni kéne. Papperger ígéreteivel tele padlás: Lynxet sem tudott időben szállítani, nem hogy egy makett szintján létező járgányt...
OFFDe nem olyan règen azèrt Macronnal is összeölelkezett Vityesz egy picit.
Kb tudjuk, Maroth anno azt nyilatkozta - valahol a magyar RM topic elejen linkeltem anno egy videot -, hogy kisosszegu, nincsen egyetlen jarmu ara sem, ez nekem parmillios osszeg lehet maximum.Tudjuk mekkora az az összeg?
Inkabb hagyjuk a zsidók tornyait, problémákról szóltak hírek, és mindenhol vesztett a nemetek ellen.patria rm közreműködéssel magyar igényekre szabva... Izraeli fegyerintegráciot nem kérnénk hozzá? elég bonyolult konstruktcionak tűnik nekem.
OFF
Meg jól megfinanszírozta az ellenlábas Le Pen kampányát - nem látom a Orbán-Macron "bromance" alakulását...sorry!
ON
Esetleg , talán , folyamatban....Ez most tőled mit jelent.![]()
Kellene?
futómű és túró az össz gépjárműhöz képestez jó mekkora részarányba? és milyen szegmensekbe?
Ok drága. De a franciáktól mèg nincs semmi.
Pont ugy nez ki, mint 10 eve minden 8x8 (Patria-copy)...Szexi ez a gép![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..