Te nem érted ezek szerint miért írtam , hagyjuk!Nem fejlesztunk semmit. Ha nem erted, miert nincs ertelme a kozhelynek, amit hasznaltal, kerdezz nyugodtan...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Te nem érted ezek szerint miért írtam , hagyjuk!Nem fejlesztunk semmit. Ha nem erted, miert nincs ertelme a kozhelynek, amit hasznaltal, kerdezz nyugodtan...
De ertem. Mi nem fejlesztunk semmit, az RM fejleszt, a HM meg beszallt egy kisebb osszeggel, mar vagy 2x le lett irva csak ebben a temaban.Te nem érted ezek szerint miért írtam , hagyjuk!
Tudjuk mekkora az az összeg?Mi nem fejlesztunk semmit, az RM fejleszt, a HM meg beszallt egy kisebb osszeggel,
Ha tényleg csak egy bármikor "kukázható" szándéknyilatkozatunk van csak a Hitronra, ahogy @krisss mondja, akkor vélhetően nulla!Tudjuk mekkora az az összeg?
Szexi ez a gépNexter further details its Philoctetes 8×8 offer for Greece following a demonstration in France ...
Proposé par le français Nexter, le VBCI "Philoctète" va-t-il s'imposer en Grèce? - Zone Militaire
L'an passé, dans le cadre de l'initiative "Ringtausch" lancée par l'Allemagne, la Grèce a accepté de céder à l'Ukraine 40 de ses véhicules de combatwww.opex360.com
Aki olcsó APC-t akar az nem ezt nézegeti, mert marha drága.Ez most tőled mit jelent.
Kellene?
Na de szexi.Aki olcsó APC-t akar az nem ezt nézegeti, mert marha drága.
Olcsót akarunk, vagy jót? Gondolom Boxer-Patria árban van.Aki olcsó APC-t akar az nem ezt nézegeti, mert marha drága.
Azért a Patria olcsóbb mint egy Boxer azonos konfigurációban.Olcsót akarunk, vagy jót? Gondolom Boxer-Patria árban van.
Hát az a 40 milis CTA torony kegyetlen drága játék szóval esélyesen még drágább.Olcsót akarunk, vagy jót? Gondolom Boxer-Patria árban van.
Szép, formás, szemre kellemesNa de szexi.
Ok drága. De a franciáktól mèg nincs semmi.
Max a mistralhoz ez-az.
Ja.Szép, formás, szemre kellemes
Oké, de még 105 mm-es ágyúval is kaphatod, mert van ezer konfigurációja. Sima APC-ként, alapjárműként is drágább?Hát az a 40 milis CTA torony kegyetlen drága játék szóval esélyesen még drágább.
Az nekem is tecc. Csak nincs elég sékelünk arra, erre meg júrónk.Ja.
Nekem ez még az eitan ami igen szempontból bejön.
Hát a boxerből már egész sok van ami lejjebb vihette az árát, ehhez képest. De nem tudom mennyi lehet, kb egy kategória.Oké, de még 105 mm-es ágyúval is kaphatod, mert van ezer konfigurációja. Sima APC-ként, alapjárműként is drágább?
Gondolom van 3-4 potenciális kerekes jelöltünk (a fentieken kívül talán még a török). Mikor lesz szakmai javaslat?Hát a boxerből már egész sok van ami lejjebb vihette az árát, ehhez képest. De nem tudom mennyi lehet, kb egy kategória.
Olcsót akarunk, vagy jót? Gondolom Boxer-Patria árban van.
Nehèz megmondani mert csak a franciáknak van.Oké, de még 105 mm-es ágyúval is kaphatod, mert van ezer konfigurációja. Sima APC-ként, alapjárműként is drágább?
Ezt láttam én is, de a) 12 éve volt; b) azóta van már VBCI 2.
VBCI ára
A VCI VCI VCI gyalogsági harcjármű-változat egységenkénti ára 3,49 millió euró (2012-es pénzügyi év), míg a VBCI VPC parancsnoki jármű egységenkénti költsége 2,74 millió euró (2012-es pénzügyi év).
Erre rá lehet pakolni a Hiúz tornyát?