[HUN] Kerekes páncélozott harcjárművek beszerzése

Oké, de még 105 mm-es ágyúval is kaphatod, mert van ezer konfigurációja. Sima APC-ként, alapjárműként is drágább?
Nehèz megmondani mert csak a franciáknak van.

Asszem Katar èrdeklődött de nem rèmlik abból bármi is lett.

Raadásul már gondolom a 2-es amit árulnak.

Abból talán a franciáknak sincs.

Ez a torony most akkor rendszeresítve lessz?
Ilyen 40est használ a jaguár is?

• Tetszik
Reactions: Aladeen and Ocses
Gondolom van 3-4 potenciális kerekes jelöltünk (a fentieken kívül talán még a török). Mikor lesz szakmai javaslat?
A szerbeket sem zárnám ki - nagy a "szerelem" Orbán és Vucic között...
Szerintem ez lehet sorrend: német Boxer, finn AMV és/vagy 6x6. Ezeken kívül talán török és szerb gépek lehetnek képben...

"Pletykák" szerint MH szakmai alapon a Boxert szeretné, de aztán fene tudja mi lesz...
Az biztos hogy a Hitron a legdrgább és legbizonytalanabb, szóval dobni kéne. Papperger ígéreteivel tele padlás: Lynxet sem tudott időben szállítani, nem hogy egy makett szintján létező járgányt...

• Tetszik
Reactions: efott1974
Nehèz megmondani mert csak a franciáknak van.

Asszem Katar èrdeklődött de nem rèmlik abból bármi is lett.

Raadásul már gondolom a 2-es amit árulnak.

Abból talán a franciáknak sincs.

Ez a torony most akkor rendszeresítve lessz?
Ilyen 40est használ a jaguár is?
VBCI 2 nincs a franciáknak hadrendben úgy láttam, Ami még nem tecc, hogy ezzel (meg a VCI-vel) meg kell(ene) venni a francia C4ISR rendszerét. Mi pedig mintha másfelé indultunk volna.

Szerintem ez lehet sorrend: német Boxer, finn AMV és/vagy 6x6. Ezeken kívül talán török és szerb gépek lehetnek képben...

"Pletykák" szerint MH szakmai alapon a Boxert szeretné, de aztán fene tudja mi lesz...
Az biztos hogy a Hitron a legdrgább és legbizonytalanabb, szóval dobni kéne. Papperger ígéreteivel tele padlás: Lynxet sem tudott időben szállítani, nem hogy egy makett szintján létező járgányt...
A szerbet èn azèrt nem hinnèm.

Na jó nem megyek bele 8*8 as találgatásokba.

De nem olyan règen azèrt Macronnal is összeölelkezett Vityesz egy picit.

Szóval + krisss szerint szexi a gèp. :D

Ennyi elèg is egy pletyka megindításához.:D

OFF
Meg jól megfinanszírozta az ellenlábas Le Pen kampányát - nem látom a Orbán-Macron "bromance" alakulását...sorry! :p
ON

OFF

Megint nem értem a logikádat a politikában. Nekem fura volt, de felhívnám a figyelmedet arra, hogy az elnökválasztás kampányában az összes jobboldali és a centrista jelöltek úgy zarándokoltak el a kolostorba, mint a római katolikusok Rómába. Nem tudok franciául, nem követtem az eseményeket, de ha igaz az, hogy külön újság cikkek foglalkoztak azzal Párizsban, hogy Orbán az egyik jelöltre hogyan mosolygott és hogyan mosolygott a másikra, akkor nekem egy abszurd posztmodern művészet csupán, amit egy volt gyarmattartó nagyhatalom és jelenleg atomütőerővel rendelkező Franciaország csinált.
Mit akarok ebből kihozni? Ha csak a politikán múlik egy fegyvervásárlás, akkor miért lenne bármi akadály Macron és Orbán között? Egy olyan országban, ahol a döntőbe jutó két utolsó jelölt külön versenyt futott azért, hogy akkor a másik jelöltnek jó velünk az együttműködése vagy nem.
Amikor Macron 1024. kése Le Pen felé, hogy ő kötötte meg a Paksba történő Siemens alkatrész kiváltásáról a szerződést és nem Le Pen. (Remélem érted a problémámat. Úgy gondolod, ha jól értem, hogy atomot eladnak nekünk, de egy kerekes APC-t azt már nem, mert politikailag dögöljünk meg.)
Bocsi, hogy biz polt csináltam ebből a topicból, részemről abba hagytam. A politikai iránytűdet úgy sem fogom tudni elfordítani.

ON