Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Spike lövèszet volt?
Vagy mi a faszom.
Én csak kissé túlzónak érzem a tartalékos rendszer súlyozását a kormányzati kommunikációban, miközben a hivatásos állományról, a tényleges honvédségről és annak a fejlesztéséről nem sok szó esik.Ez bevett szokás hogy a helyieket kèpzik ellenállónak.
Csak más ezt egy vietnami dzsungelben,vagy afganisztánban kivitelezni, mint az alföldön.
Persze nem lehetetlen de eddig mèg nem tartunk ráutaló jelet.
De ahogy krisss írta,kicsit talán túlpörögtük azt a fèlmondatot.
Uborkaszezon.
Spike lövèszet volt?
Vagy mi a faszom.
Már ami volt arról sem tudósít a HM?
Mind mellèment? Csaknem.
A tartalèkosok valamilyen szinten sikersztori.Én csak kissé túlzónak érzem a tartalékos rendszer súlyozását a kormányzati kommunikációban, miközben a hivatásos állományról, a tényleges honvédségről és annak a fejlesztéséről nem sok szó esik.
Persze előszeretettel mondanak olyanokat, hogy "a háborút a hivatásosok kezdik, de a tartalékosok fejezik be, mert addigra a hivatásosok elfogynak".
Hát a jó édes anyját az ilyennek!
Eseteg úgy kellene tervezni és gazdálkodni, hogy a hadsereg győzni tudjon, nem pedig a hősi halálra készülni valami bukott szabadságharcos ócska romantika miatt.
Ebben is van igazsàg, de ugyanakkor teljesen igaza van. A kevés szupermen szerzôdéses élvonalas technika ide vagy oda, legkésôbb akkor kiesik javarészt amikor elfàradnak és a technikàjuk miatt mindenhol is ott kell lenniük szóval ez még akkor is bekövetkezik, ha nem hullanak el. Szóval igaza van.Én csak kissé túlzónak érzem a tartalékos rendszer súlyozását a kormányzati kommunikációban, miközben a hivatásos állományról, a tényleges honvédségről és annak a fejlesztéséről nem sok szó esik.
Persze előszeretettel mondanak olyanokat, hogy "a háborút a hivatásosok kezdik, de a tartalékosok fejezik be, mert addigra a hivatásosok elfogynak".
Hát a jó édes anyját az ilyennek!
Eseteg úgy kellene tervezni és gazdálkodni, hogy a hadsereg győzni tudjon, nem pedig a hősi halálra készülni valami bukott szabadságharcos ócska romantika miatt.
Túl lett lihegve.De èn arra a mondatra reagáltam ahol a vonalak mögötti harcról beszèl B.
Nyilván nem kell mindenkinek mindent utolsó csavarig ismerni és megkülönböztetni, de azért na... kicsit gáz.Vazeg milyen tankok ezek?
Nem mondom, hogy a lengyel tartalékos erőkről mindent láttam, olvastam, de elég sok videó és képi anyag megnézése után az jött le, hogy ott sincsenek semmivel sem jobban általánosan felszerelve, mint a a hazai tartalékosok. Pl. a keleti WOT egységeknél tavaly rendszeresítették a Javelint, de előtte nem nagyon lehetett még RPG-s kiképzést se látni. De a szállító eszközök nagyrészt kisbuszok, teherautók, pickupok.Ès ahogy leírtad ezeknek az alegysègeknek akkor lessz èrtelmük ha telirakod őket iranyított ès nem irányított pancèltörő fegyverekkel.
Meg aknavetőkkel.
A Rábára vagyok kíváncsi, hogy mi velük az elképzelés.
Miért? Szerinted ki feccöl bele többet területvédelmisekbe?De a szállító eszközök nagyrészt kisbuszok, teherautók, pickupok.
Megéri végignézni?
neked nem.Megéri végignézni?
Gondolom beszállítanak alkatrészeket a Gidránba, hiúzba és ha lesz egy nagyobb tgk megrendelés akkor azt ott rakják össze....A Rábára vagyok kíváncsi, hogy mi velük az elképzelés.
Gondolom beszállítanak alkatrészeket a Gidránba, hiúzba és ha lesz egy nagyobb tgk megrendelés akkor azt ott rakják össze....
Amúgy hiányzik a Gestamen logója![]()
![]()
Szerintem nem, nem mond benne semmi újat.Megéri végignézni?
Csak az elcseszett névválasztás miatt tettem beHát én erre gondoltam, de te tudod...
![]()
Lehet, hogy az eredménnyel nem nagyon lehetett volna büszkélkedni, így inkább hallgatnak...A pisztolyos csapatpróbán már túl vannak (de minek?), viszont annak sem volt semmilyen visszhangja.
A terkepen sincs semmi uj.Szerintem nem, nem mond benne semmi újat.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..