ez amúgy egy milyen kérdés?
Benned nem ugrana nagyot az odabaszométer, ha valaki megkérdezné, hogy ebben azért csak benne vannak a felvidéki magyarok meg a székelyek is ugye?
Amit az akkori magyarság megértett, csak nem tudott elfogadni. A mai nem érti, de teljesen elfogadja. Igen, miután az antant tiszta szívjóságból (most szakadt ki a vakbelem a röhögéstől) megengedte nekik, kapva kaptak az alkalmon, mert túlnyomó részt német anyanyelvű embereket hozhattak vissza az anyaországhoz. Ez volt a nagy antant terv, a két megrugdalt népet is valahogy egymás ellen kell ugratni, mert még a végén. Hmm, szóval nem tudom, hoi IV-eztél-e valaha, de ott a magyar lehetőségek között ott van a vissza a monarchiát. És a Paradox nagyon durván végig járta, hogy minek lett volna realitása, vagy minek nem.
48-ban a magyarság számaránya 46 %-volt
1910-ben 55%
1900-ban 50%
szerintem az úgyis elveszett volna az már nem a tényekből jön, hanem a rendszerváltás óta tartó a magyarság múltját pusztító liberális mételyből.
Amúgy az osztrákokkal is ezt játszották el. A 60-as évek közepén még egy valamire való osztrák sercintett egyet, ha meghallotta a Versailles környéki békéket. Aztán durván 30 év alatt oda jutottak, mint mi most. Újabb 30 év alatt már jogosnak tartják az egészet. Szóval ez alapján 2050 körül nagyjából leszek én meg a haverok, akik még nem minden békék legigaszságosabbjának fogják tartani trianont.