Filmek és sorozatok

Ezekről még nem is tudtam :eek:
Én leragadtam a Roland Emerich féle filmnél. De ezek szerint fokozható a faszság. De kinézem, hogy eleve ilyen volt, és az amcsi verzió volt visszafogottabb XD
A ‘97es Godzilla borzasztóan szar film. Nézd meg pl a 2014est, az tök jó (semmi köze a korábbihoz, a japán stílushoz viszont jóval közelebb áll). Nekem a rá következők is tetszettek, de tény, hogy azok egy hangyányit túlzóbbak…

Ezekről még nem is tudtam :eek:
Én leragadtam a Roland Emerich féle filmnél. De ezek szerint fokozható a faszság. De kinézem, hogy eleve ilyen volt, és az amcsi verzió volt visszafogottabb XD
Ja ja, de legalább ugyanazon logika mellett mennek, mert a régebbi filmnél egy atombombával megpróbálták megölni, de csak elaltatták / kiütötték vele, az újnál meg az elpicsázott haldokló Godzilla feje mellé rakott és felrobbantott atombombától új erőre kapott és még sokkal erősebb lett, mint előzőleg volt.

• Hűha
  • Tetszik
Reactions: cirqle and fip7
Valaki -rajtam kívül- nézi/te a Downton Abbey-t?
Van az 5.évad utolsó +6.évad első részében egy szürke kocsi, aminek rohadtul nem tudok rájönni a típusára.
Idegesít.
Tudja valaki?

• Vicces
Reactions: Törölt tag
Ja ja, de legalább ugyanazon logika mellett mennek, mert a régebbi filmnél egy atombombával megpróbálták megölni, de csak elaltatták / kiütötték vele, az újnál meg az elpicsázott haldokló Godzilla feje mellé rakott és felrobbantott atombombától új erőre kapott és még sokkal erősebb lett, mint előzőleg volt.

Legelsőben oxigénbombával tudták megölni, utána soha többé.

Te ugye nem keresel semmilyen realizmust egy ilyen filmben?
Még mielőtt hülyének néznél akkor tessék it egy hornet pilóta aki kinevette azt a jelenetet amikor godzillát aim-120 sal lövik !

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Esetleg ezek között valamelyik? (Nem ismerem a sorozatot, csak ezt az oldalt.)
Vagy itt, 1 pillanat google keresés eredménye:

Esetleg ezek között valamelyik? (Nem ismerem a sorozatot, csak ezt az oldalt.)
Egyik sem :(
Nekem Bentley-nek tűnik amire gondolok.
Vagy itt, 1 pillanat google keresés eredménye:
Téélleg'? Nem lett eredményes a keresésed... csak a 4. évadig van benne.

edit: tényleg Bentley
6013046-6374627-image-a-97_1541848164994.jpg

.

Kis hazai lazítós hazai, nosztagikus kacsintással, + a "Bödöcs-sók" egyik szereplőjével, és némi Rókatündéres kapcsolattal sok hazai motívumból összehozva, kicsit "Tarantínósan"! ... vagy Guy-Richie-sen???

Bővebben: https://mozicsillag1.me/film/38458-drakulics-elvtars-2019-online

Megaszontam' de egy van még egy jó hírem: a film ennél egyszerűbb lesz ;) , egy sörözős-nevetős megnézést bőven megér Drakulics Elvtárs! :oops:

.

.

.

Cyberfalu. Elvileg készült egy komplett vígjátéksorozat a 2020-as orosz videó nyomán. A történet szerint Nyikolaj nyugodtan él a családjával, állataival és az őt segítő robotokkal a farmján a Marson 2100-ban. A nyugodt élete egy csapásra véget ér, amikor az Izsevszk Dynamics óriásvállalat egy nagyon értékes lelőhelyet talál a Marson, pont az ő farmjának területén. El kell hagynia farmot, de erről hallani sem akar. Akik Kinopoisk előfizetők azok idén szeptember 23-ától érhetik el a sorozatot.

Cyberfalu. Elvileg készült egy komplett vígjátéksorozat a 2020-as orosz videó nyomán. A történet szerint Nyikolaj nyugodtan él a családjával, állataival és az őt segítő robotokkal a farmján a Marson 2100-ban. A nyugodt élete egy csapásra véget ér, amikor az Izsevszk Dynamics óriásvállalat egy nagyon értékes lelőhelyet talál a Marson, pont az ő farmjának területén. El kell hagynia farmot, de erről hallani sem akar. Akik Kinopoisk előfizetők azok idén szeptember 23-ától érhetik el a sorozatot.
Ez a projekt ilyen kis vicces rövidfilmekből nőtte ki magát:

Az elején hallható kedves kis dalocska pedig itt hallgatható, angol felirattal.

iEuMzLnZbvs.jpg

A Streaming-szolgáltatók nem normálisak!
Elkaszálta az HBO a LA Lakerses sorozatot 1984nél ..., mellette írtja a saját platformját. Erre ami miatt előfizettél egy másikra, az meg csinál egy ilyet:

Míg csak netflix volt előfizettem a legnagyobb csomagra oszt jól van.

Mióta tucatnyian lettek és rakosgatják mit hol lehet nézni visszatértem a virágbolthoz.

A Streaming-szolgáltatók nem normálisak!
Elkaszálta az HBO a LA Lakerses sorozatot 1984nél ..., mellette írtja a saját platformját. Erre ami miatt előfizettél egy másikra, az meg csinál egy ilyet:

És az az oka, hogy online ingyen oldalakon nézek filmeket. Nagyon prosztó dolog ez az előfizetek egy tartalomra ők meg törlik történet...