CV90 mk IV amiben minden új szintúgy nincs. 25-ben kapják a szlovàkok az elsőt.
A karbantartás meg szintén zenész. Ajànlom a cseh és szlovák ajánlatok átmazsolázását.
Értem mit akarsz mondani csak ez az összehasonlítás nem àllja meg a helyét. (Főleg, hogy a lynxgyártásnál pont ide jön minden járulék és adó)
Ééértem Én, csak hová lett az a "nagyon-jó-ára-lesz,-mert-civil(Liebherr/...)motort-LEGO-zunk-bele" előny, amit az 1.400(+) LE-s motorhoz ígértek???

Te is bevallottad, hogy a hasonló tudású CV90 körüli árú, tehát nincs árelőny, de van a gyengébb motor(1.140 LE-s)!!!
És akkor még a kérdéses/harci tapasztalok/igazolt működés nélküli StrikeShild ára nincs ám benne!!!
Ez a "hasonló árú", de titkos 1000, +1 évre helyzetben bármit lehet sejtetni "objektíven" és "hivatásosan"!!!
A mellébeszélés/"Vetítés" mögötti számok ordas-nagy --"Jól tejel a magyar marha!"-- átb@szásra utalnak!
A Dr. M.G. agyonhallgatott/"érdekes" távozása sem ilyet erősít meg semmilyen gyanút! Áááá...
Ugyan a bankok gyógyszergyárak, építkezések esetében évtizedek óta ez az lobby/ügynöki jutalom mechanizmusa a kormányzatba beépülteknek, de nálunk nem! Áááá...
EZ Magyarországon NEM KORRUPCIÓ!
EZ Magyaroszágon az előrelátó, "Gyorsítunk!"-os Nemzeti Haderő Fejlesztés=>"A" Zrinyi(aki forog a sírjában)!
Nnna: Mi (is) így szállunk le a bicikliről!
Nincs itt semmi látnivaló!!!
Én a magyar társadalom részéről egy kényelmes négyötödös szavazással "Rá-Gyorsítanék! a jelenlegi "Piackutatós", "Taratégia nyugalmas" folyamatokra".
"

.
... de csak ha lesz Disney+ is rezsicsökkentve!!!
"Ami jár, az jár!"
.
... de csak ha lesz Disney+ is rezsicsökkentve!!!
"Ami jár, az jár!"
.
.