Már a leo2 topikban is ott volt ez a buziság ott leírtam az olvtársnak a véleményem mégegyszer nem fogom . De , hogy te is kanyar nélkül beteszed tényként az megdöbbentő!Leo 2A6 meg két orosz tank:
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Már a leo2 topikban is ott volt ez a buziság ott leírtam az olvtársnak a véleményem mégegyszer nem fogom . De , hogy te is kanyar nélkül beteszed tényként az megdöbbentő!Leo 2A6 meg két orosz tank:
A múltkori lejárató anyag amit az ukránok ellen csinált én egyáltalán nem csodálkozom, hogy kitiltották azt a nőt. Nem ok nélkül kapta azt a kitiltást, megdolgozott érte.https://pestisracok.hu/kollegankat-kitiltottak-ukrajnabol-az-ukranok-maris-hazudnak
Magyar újságírót tiltottak ki Ukrajnából.
Valóban szar felvétel, valóban megvágott, valóban lófaszt se lehet látni rajta.Már a leo2 topikban is ott volt ez a buziság ott leírtam az olvtársnak a véleményem mégegyszer nem fogom . De , hogy te is kanyar nélkül beteszed tényként az megdöbbentő!
Ruszkik.haza nick-névvel még belefér az ukránok pártolása, dehogy a magyarokkal szemben is nekik adsz igazat, az azért meglepett.A múltkori lejárató anyag amit az ukránok ellen csinált én egyáltalán nem csodálkozom, hogy kitiltották azt a nőt. Nem ok nélkül kapta azt a kitiltást, megdolgozott érte.
Bitang.Csodálkozom, hogy még nem tette be senki - elkezdték szervezni az ukrán hadkötelesek kiadatását a helyi igazságügyi minisztériumok segítségével. Ez a levél pl Írországban készült:
![]()
A bejegyzés, ahol megosztották.
Nekem eredetinek tűnik, meg nem is nagyon láttam megcáfolva még… elég kemény lehet egy ilyet kapni egy országban ahol azt hitted, menekültként vagy nyilvántartva. Kívàncsian várom a európunnyó reakcióját.
Gotovina - horvátokVannak igazságok, de fura dolgok is abban amit írsz. Lehetne vitatkozni sokat róluk. De nekem csak egy kérdésem lenne:
Tegye fel a kezét, aki jobban csinálná az oroszoknál! Várom a jelentkezőket!
Még most is csak partiban vannak élőerőben az ukránokkal. Elpazarolt idő nem kialakítani létszámfölényt, ha lehetne és lehetne. Ez nekem érthetetlen. Most is a Kupjanszk elleni offenzívából kellett elitegységeket délre vinni a lyukakat betömni. Legalább tartalékban ott állhatna pont ilyen esetre még plusz 100-150.000 ember. Hatékonyabb rotáció, stb.,..Most ráadásul szerintem nem is kell nagyon mozgósítaniuk az oroszoknak, mert láthatóan arra játszanak, hogy Ukrajna és a nyugat kifárad és bedobja a törölközőt, nem pedig katonai erővel akarják meghódítani az országot. Addig meg az évente megszokott módon besorozott 200 ezer fővel (ha jól rémlik, kb. ennyien vonulnak be katonának az oroszoknál évente normál üzemben is) megoldják a kérdést. Jó eséllyel nem veszítenek el évente 200ezer embert, főleg a mostani taktikával, amikor beásva és a magaslatokon ülnek jórészt és onnan aprítják a rohamozó ukrán csapatokat.
Ezzel kapcsolatban láttam telegrammon egy bejegyzést. Azt már nem tudom hogy mennyire lehet hiteles ez a info.Lehet, hogy fals célpontok? Telerakják, hogy védjék, hogy azokat lőjjék.
Itt egy Tu-95 öt véleg felfedezni egy hajtómű nélkül.
![]()
Vajon mi oka van félni, a magyarbarát és a kisebbségi jogokat maximálisan tiszteletben tartó, demokratikus és EU konform Ukrajnának egy ilyen kis senki firkásztól?A múltkori lejárató anyag amit az ukránok ellen csinált én egyáltalán nem csodálkozom, hogy kitiltották azt a nőt. Nem ok nélkül kapta azt a kitiltást, megdolgozott érte.
lehet itt sarkítani, hogy azért mert "magyar" de valszeg nem erről van szó. Azért ha valaki magyar az még nem jelenti azt, hogy ott az ultimate igazságRuszkik.haza nick-névvel még belefér az ukránok pártolása, dehogy a magyarokkal szemben is nekik adsz igazat, az azért meglepett.
Gotovina - horvátok
Aki Krajinaban és Boszniaban is megfutatta a szerbeket.
ha ne adj isten túléled a lövészárkokat vagy megtagadod a parancsot és nato országba menekülsz helyette.. vendégem vagy, elhívlak egy cukrászdába, eszünk egy-egy szelet oroszkrémtortát.. nagyon ízletes. Nem mintha lenne köze hozzá, de úgy szoktuk mondani, hogy Putyin bácsi kedvenc tortája.Sajnálom a fiadat.
Az amúgy senkinek nem jutott eszébe, hogy a kibelezett (pl. hajtómű), tömegében megfogyatkozott gép szerkezete továbbra is jókora felhajtóerőt termel ha rossz irányból fújja a szél egy erősebb viharban, és az áramlást választották le a gumikkal az ívekről?Ezzel kapcsolatban láttam telegrammon egy bejegyzést. Azt már nem tudom hogy mennyire lehet hiteles ez a info.
"Kiderült, hogy azok az autógumik, amelyekkel az Orosz Fegyveres Erők Engelsben található bázisa úgy döntött, hogy a stratégiai bombázók UAV-ok elől való elfedésére használják, segítenek álcázni a gépeket a radarok hatósugarában lövő műholdak elől."
![]()
Военный обозреватель
Оказалось, что автомобильные покрышки, которыми на базе ВКС России в Энгельсе решили прикрыть от БПЛА стратегические бомбардировщики, помогают маскировать самолёты от спутников, снимающий в радиолокационном диапазоне. #Россия @new_militarycolumnistt.me
Gotovina a krajnai szerbeket nyomta le, nem magát Szerbiát…Nem mérhető össze a kettő, semmilyen szinten.
Tehát mégegyszer!
Melyik ország hadserege, hadvezetése tudná ezt az Ukrajnát szebben, jobban, gyorsabban lenyomni? Természetesen figyelembe véve az összes körülményt is!
és már a háború elött alkalmazott eljárás volt x éve is ment a talgatás hogy miért egy hasonló kép kapcsán aztán valaki megfejtette.Az amúgy senkinek nem jutott eszébe, hogy a kibelezett (pl. hajtómű), tömegében megfogyatkozott gép szerkezete továbbra is jókora felhajtóerőt termel ha rossz irányból fújja a szél egy erősebb viharban, és az áramlást választották le a gumikkal az ívekről?
Az ismert légibázisokat nem algoritmusokkal nézik, az biztos. Az alakfelismerést nagy kiterjedésű területeken random lokációkon felbukkanó objektumok keresésére érdemes használni. De amúgy a kontúr miatt azokat sem tévesztené meg.
Ha valami betalál, "az ellen nem véd", tehát ez is kizárható.
Írják azután, miután jóminőségű műholdképek jelentek meg róluk a sajtóban....Ezzel kapcsolatban láttam telegrammon egy bejegyzést. Azt már nem tudom hogy mennyire lehet hiteles ez a info.
"Kiderült, hogy azok az autógumik, amelyekkel az Orosz Fegyveres Erők Engelsben található bázisa úgy döntött, hogy a stratégiai bombázók UAV-ok elől való elfedésére használják, segítenek álcázni a gépeket a radarok hatósugarában lövő műholdak elől."
![]()
Военный обозреватель
Оказалось, что автомобильные покрышки, которыми на базе ВКС России в Энгельсе решили прикрыть от БПЛА стратегические бомбардировщики, помогают маскировать самолёты от спутников, снимающий в радиолокационном диапазоне. #Россия @new_militarycolumnistt.me
Aztán a drón meg bemegy a lyukon keresztül, mint nemrég egy másik egész ukrán csoportért, akik a garázsba menekültek előle.ukrán telegramm már annyira nem tud semmi sikert felmutatni, hogy ukrán veszteséget osztott meg...
![]()
webm.red - Untitled
Webm.red is a simple service for uploading, hosting, and sharing webm videoswebm.red
Copecage, junkplane edition
![]()
Hm, azert legalabb geolokalhatnak mert igy ez barmi lehet, akar IED is.Leo 2A6 meg két orosz tank:
Azert bevehetnek ezeket mar tenyleg, megneznek egy jó bunyót az EU parlamentben.Hát persze!
"Ukrajnának készen kell állnia arra, hogy a következő két évben az EU tagja legyen – mondta Olha Sztefanisina miniszterelnök-helyettes pénteken az állami irányítású Amerika Hangjának."
Hát jah, örüljön hogy nem lőtték le mint par honapja azt az orvost a kocsijaban a Baloga fia...A múltkori lejárató anyag amit az ukránok ellen csinált én egyáltalán nem csodálkozom, hogy kitiltották azt a nőt. Nem ok nélkül kapta azt a kitiltást, megdolgozott érte.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..