[HUN] Toborzás / hadkiegészítés

Tehát mi a megoldás? :rolleyes:
Jelzem, hogy a lerombolás újjáépítés következik.... És ez a nem mindegy.
Személyiség 18 éves korra kialakul. Lerombolni lehet, felépíteni nem. Szabályok közé lehet szorítani, megalázás eszközével is. És a kiskatonák öngyilkossága az átkosban is létezett. Szerintem.

Az egyéniség lerombolása tradicionálisan megtörténik szinte minden haderő kiképzésénél - kontrollált körülmények között.

Tessék:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Tudom velem is eljátszották már… van már egy pár kiképzésem.
És jelentem jellemem, egyénem változatlan úgyhogy ez nem nyert :oops:
Pedig velünk meg kemények voltak engem pofoztak le fújtak le vegyi eszközzel által tűző napon míg össze nem estem a murvan ököllel fekvoztunk meg és így is…na de az utánunk jovoknek..Jezusom

• Tetszik
Reactions: fip7
Pedig velünk meg kemények voltak engem pofoztak le fújtak le vegyi eszközzel által tűző napon míg össze nem estem a murvan ököllel fekvoztunk meg és így is…na de az utánunk jovoknek..Jezusom
Simogatás és takonygerincű is maradt mind? Jól gondolom?

Én inkább úgy mondanám hogy az egyéniseg fejlesztése. Mert olyan dolgokat kényszerítenek rád amiktől jobb leszel(katonai szempontból de máshogy is), magabiztosabb, határozottabb, egészségesebb stb. Ezek olyan erények amikből cibilként is profitálsa. Most ne beszéljünk a szerncsétlen pszi esetekről akik maguk alá hugyoznak ha rájuk kiabál valaki mert nekik szakember kell.
A visszaépítés részét lehagytam, csak a következő kommentben írtam le.
Különben sokkal könnyebb elviselni a kiképzők szívatását, ha tisztában vagy a dolog pszichológiájával. Ha tudod, hogy mire akarnak rávenni, akkor hamarabb veszed a lapot. De ha csak azon jár az agyad, hogy "kipécéztek", "nem akarnak békén hagyni", meg "ezeknek én meg nem csinálom...", akkor sokkal szarabb lesz. Mert nekik az a dolguk, hogy rávezessenek, és 99%-ban ők nyernek! :)
Szerintem pont ez az, amit nagyon nehezen tud feldolgozni a most aktuális generáció.

A visszaépítés részét lehagytam, csak a következő kommentben írtam le.
Különben sokkal könnyebb elviselni a kiképzők szívatását, ha tisztában vagy a dolog pszichológiájával. Ha tudod, hogy mire akarnak rávenni, akkor hamarabb veszed a lapot. De ha csak azon jár az agyad, hogy "kipécéztek", "nem akarnak békén hagyni", meg "ezeknek én meg nem csinálom...", akkor sokkal szarabb lesz. Mert nekik az a dolguk, hogy rávezessenek, és 99%-ban ők nyernek! :)
Szerintem pont ez az, amit nagyon nehezen tud feldolgozni a most aktuális generáció.
Igen , ezek a "pszi esetek" akikre gondoltam. Sajna egyre több van belőlük mindenhol.

Amíg a lakosság nincs arról meggyőződve, hogy kell a sorozás mert van valós fenyegetés, addig nem tudsz sorozást csinálni, mert bele bukhat a kormány. Pláne hogy az így berántott emberekre nincs is felkészülve a Honvédség semmilyen szempontból.
Legkorábban 2026 második felére lehet megcsinálni ha marad a jelenlegi biztonsági helyzet, megkezdik a lakosság megfelelő indokrtinálását és kiépíteni a szükséges infrastruktúrát.

Amíg a lakosság nincs arról meggyőződve, hogy kell a sorozás mert van valós fenyegetés, addig nem tudsz sorozást csinálni, mert bele bukhat a kormány. Pláne hogy az így berántott emberekre nincs is felkészülve a Honvédség semmilyen szempontból.
Mantrázd csak!
A Covidra fel volt készülve az egészségügy?
Nézd már meg a Fidesz stabil szavazóinak bázisát? Vajon mibe bukna bele? Ha az ellenzéki érzelmű, láng lelkű ifjúság nem rá szavazna? Halló! Ők eddig sem rájuk szavaztak.

• Vicces
Reactions: fip7
Mantrázd csak!
Nézd már meg a Fidesz stabil szavazóinak bázisát? Vajon mibe bukna bele? Ha az ellenzéki érzelmű, láng lelkű ifjúság nem rá szavazna? Halló! Ők eddig sem rájuk szavaztak.
Azért ne hidd, hogy minden Fidesz szavazó teljesen megingathatatlan.

Mantrázd csak!
A "gyerekeinket háborúba viszi MZP" duma meg kétharmadot hozott, láthatóan Orbán maga is meglepődött ezen a választások napján. Ugyanúgy el is viheti a kétharmadot ha a "fityisz visz háborúba a gyerekeket" duma és azt nem szokták szeretni. Mindenképpen van politikai kockázata van. Majd elválik meglépik-e.

Mantrázd csak!
OFF: Az egészségügy az egészségügyi ellátásra sincs felkészülve. És most olyan ügyesen emelték a béreket, hogy csökkentek.