Azt nem értem, mi a tökömért kellett neki kegyelmet adni, ha már leülte és otthon volt.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Btk. módosítása esetében név szerinti szavazással az Országgyűlésben.gyermekellenes bűncselekmények szigorítása
Akkó nem bűnös, hanem ártatlan szegény pedomentő.
Most komolyan, melyik sajtóorgánum hitelességét nem vonod kétségbe ha már a bíróság sem elég jó neked?
Zavaros a cikk?
Érdekes, én a korlátozott mentális képességeimmel felfogtam elsőre is, pedig én nem voltam pedagógus...
A közkegyelemmel együtt a priusza is megszűnt, tehát folytathatta a pedagógusi pályát. És már egy nem fiatalemberről van szó, nem valószínű, hogy váltani tudott volna. Szerintem.Azt nem értem, mi a tökömért kellett neki kegyelmet adni, ha már leülte és otthon volt.
Ezért lett volna hasznos, ha Novák Katalin ad indokolást - még akkor is, ha a helyzete már menthetetlen volt - és le kellett mondania! (Mellesleg esetleg olyat tudok elképzelni, hogy ha már eleve otthon volt lábpereccel reintegrációs őrizetben, akkor látogathassa meg anyját, akárkijét, vagy a mentesítésből adódóan vállalhasson olyan munkát amiből keres annyit, amiből megélnek. Ez a szituáció már nem vele volt kibaszás, hanem a feleségével, anyjával stb. Ez gondolom világos.)Azt nem értem, mi a tökömért kellett neki kegyelmet adni, ha már leülte és otthon volt.
Jogkövetkezmények. Hogy visszakerülhessen a tűz közelébe.Azt nem értem, mi a tökömért kellett neki kegyelmet adni, ha már leülte és otthon volt.
Ma is szikheket láttam amikor elmentem a bótba. Nem tudom mit keresnek tömegével felénk... Amíg így védenek meg a migráncsoktól, addig bizony nagy öröm nekem, amikor beszopják a hazugságaik. (Útközben megcsodálhattam a 99% NEM A MIGRÁCIÓRA plakátot amúgy)
LE A ROHADT NARANCCSAL!!!
Turisták.Ma is szikheket láttam amikor elmentem a bótba. Nem tudom mit keresnek tömegével felénk... Amíg így védenek meg a migráncsoktól, addig bizony nagy öröm nekem, amikor beszopják a hazugságaik. (Útközben megcsodálhattam a 99% NEM A MIGRÁCIÓRA plakátot amúgy)
LE A ROHADT NARANCCSAL!!!
"állítólagos"Remélem annyi hozadéka lesz az ügynek, hogy az állítólagos leszbivideó is felkerül torrentre.
Alternatív történelem?A teljes római/görög tógás/tangás csapat kikapott azoktól a kóbor perzsáktól, akiket nagyon csúnyán (és bármikor) elpopsizott bármelyik sztyeppei nép. Tényleg "kiválóak" lehettek. Amikor meg közvetlen kontaktoltak velük, ott durva bünti lett. Lásd még Carrhaei csata.
A homoszexualitás erkölcsi kérdés és az a kultúra, ahol az erkölcs hanyatlik, elvész.
Másoknak meg embereket kisemmiző végrehajtómaffiózók meg pedofilok segédeinek bukása okoz fájdalmat. Én meg attól vagyok szomorú."állítólagos"
..
Szomorú, ha neked ez okozna örömet!![]()
Voltam Bp.-n... 4-6-os a 10 évvel ezelőtti emlékeimhez képest tele indiaival, niggerrel, mindenféle keleti arcú barna néppel, filippinóval. Ja tudom, túristák...
Aki ezek után is narancsos szavazó, az konkrétan fanatikus. Vagy vak.
Modern multikulturális főváros, úgy hívják. Ez most a menő mindenhol.Nem csak túristák. A belváros tiszta 3. világ. A futárok is mind dél-ázsiából tekertek el idáig. Elképesztő fertő van ott![]()
Az Orbán-kormány egy volt magas rangú tisztviselője azt mondta, hogy Novák környezetéből úgy értesült, hogy Balog volt az, aki arra biztatta a köztársasági elnököt, hogy K. Endrének kegyelmet adjon. Egy Novákhoz régóta közel álló forrás megerősítette ezt, hozzátéve, hogy amikor a botrány kitört és mind Novák munkatársai, mind Orbán Viktor csapata magyarázatot kért Balogtól, akkor ő azzal védekezett, hogy ez nem az ő személyes döntése volt, hanem a református egyház vezetésében többen szerették volna elérni, hogy a családilag jó református kapcsolatokkal rendelkező K. Endre kegyelmet kapjon.EXKLUZÍV: Varga Judit exférje a pedofilbotrányról, Rogán Antalról és a fideszes törésvonalakról
![]()
Fideszes körökben Balog Zoltán püspököt, korábbi minisztert sejtik a Novák bukását hozó kegyelmi döntés mögött
A Direkt36 és a Telex több egymástól független forrásból úgy értesült, hogy a megbukott államfőhöz régóta közel álló, a református egyházat vezető Balog fontos szerepet játszott a kegyelmi ügyben. Balog állítólag azzal magyarázta ezt később, hogy az egyháza vezetésében voltak támogatói a kérvénynek.telex.hu
Másoknak meg embereket kisemmiző végrehajtómaffiózók meg pedofilok segédeinek bukása okoz fájdalmat. Én meg attól vagyok szomorú.
Az Orbán-kormány egy volt magas rangú tisztviselője azt mondta, hogy Novák környezetéből úgy értesült, hogy Balog volt az, aki arra biztatta a köztársasági elnököt, hogy K. Endrének kegyelmet adjon. Egy Novákhoz régóta közel álló forrás megerősítette ezt, hozzátéve, hogy amikor a botrány kitört és mind Novák munkatársai, mind Orbán Viktor csapata magyarázatot kért Balogtól, akkor ő azzal védekezett, hogy ez nem az ő személyes döntése volt, hanem a református egyház vezetésében többen szerették volna elérni, hogy a családilag jó református kapcsolatokkal rendelkező K. Endre kegyelmet kapjon.
Közzé kell tenni a teljes peranyagot! Mind a 3 elítélt esetében!Az Orbán-kormány egy volt magas rangú tisztviselője azt mondta, hogy Novák környezetéből úgy értesült, hogy Balog volt az, aki arra biztatta a köztársasági elnököt, hogy K. Endrének kegyelmet adjon. Egy Novákhoz régóta közel álló forrás megerősítette ezt, hozzátéve, hogy amikor a botrány kitört és mind Novák munkatársai, mind Orbán Viktor csapata magyarázatot kért Balogtól, akkor ő azzal védekezett, hogy ez nem az ő személyes döntése volt, hanem a református egyház vezetésében többen szerették volna elérni, hogy a családilag jó református kapcsolatokkal rendelkező K. Endre kegyelmet kapjon.
Az Orbán-kormány egy volt magas rangú tisztviselője azt mondta, hogy Novák környezetéből úgy értesült, hogy Balog volt az, aki arra biztatta a köztársasági elnököt, hogy K. Endrének kegyelmet adjon. Egy Novákhoz régóta közel álló forrás megerősítette ezt, hozzátéve, hogy amikor a botrány kitört és mind Novák munkatársai, mind Orbán Viktor csapata magyarázatot kért Balogtól, akkor ő azzal védekezett, hogy ez nem az ő személyes döntése volt, hanem a református egyház vezetésében többen szerették volna elérni, hogy a családilag jó református kapcsolatokkal rendelkező K. Endre kegyelmet kapjon.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..