Az igazság, az késő este is igazság, bármennyire marja a szád szélit.Látom itt már nagyon késő volt!![]()

Szóról szóra ugyanarról beszélünk.A seregre nem volt pènz.
Nem akartak rá költeni.
Az akkori honvédelmi költségvetés 20+ %-a. Illetmények: 50-60% és a fennmaradóból még lehetett próbálkozni.A 30 milliárd elnèzèst de már a 2000 èvek elejèn sem volt óriási összeg.
Csak egy példa volt a korszakból.Metro-híd. Nem kevernèm ide. Arra is szüksèg van. Hogy mi mennyire volt túlárazva, mennyi vándorolt a politikusok kezèbe, az más kèrdès.
A soha meg nem térülős „kínai” vasútra is fel szoktam hozni példaként, hogy az árát kb. két hónap alatt hordják ki a postások nyugdíjként.
Az unokáinkat is eladósító paks2-s szövegekre is el szoktam mesélni, hogy ennyi pénzt egy év alatt elszórunk egészségügyre.
Nem nagyon van olyasmi, amiben ne értenénk egyet. kizárólag az: „Elvileg a ruszkik olyan pènzeket kèrtek mindenre, hogy attól a döntèshozók felváltva kaptak síró ès röhögőgörcsöt. ” részre reagáltam, mert szerintem ez egy egypálcás kifogás, amit sebtében találtak ki és el lehetett adni az Istenadta népnek. De ha valaki be tudná szkenelni az árajánlatot ezekről a bődületes összegekről... Nos én meggyőzhető vagyok.Ez egy bèkelègierő.
Lègirendèszetre berendezkedve.
20 ève az. Ez látszott a fegyverbeszerzèseken a gèpekhez.