Beszélgető

Miss Higgins visszatért
köreinkbe?
Nem hagylak magatokra ilyen vészterhes időkben. Meg a fórum is kezdett biztpol mocsárrá változni a soha véget nem érő
te vagy a hülye, nem mert te bullshiteléssel.
GLI1y-jXIAAkQp_.jpg

• Vicces
Reactions: Flamand
Nem tudom, nem is érdekel igazán.
Lehet, hogy meghasonlott önmagával, mert folyhat benne magyar vér.

De folyton lefelé beszél a magas lóról, csak éppen nincs mire föl.
Azért a cseh sör és a prágai kocsmák, meg úgy Prága egyáltalán sok mindenre predesztinál.
Nem beszélve az utopenec-ről és hermelin-ről.

Haditechnikát néztem élőben, de most már vagyok.

Vártam hogy kinek és mikor fog feltűnni... Miről vetted észre? A nemzetközi haditechnikai hírek kezdtek el hiányozni vagy hogy már megint nagyon nem arról van szó a topikokban ami a címük?
Rengeteg tartalmat hozol. Nekem feltűnik azért ha hirtelen nem vagy itt éjjel nappal

Vártam hogy kinek és mikor fog feltűnni... Miről vetted észre? A nemzetközi haditechnikai hírek kezdtek el hiányozni vagy hogy már megint nagyon nem arról van szó a topikokban ami a címük?
Feltűnt mert reggel mindig a te híreid amit be raksz azt olvasgatom. Gondoltam szabin vagy :D

Hát meg kit kérdezzek ha szokás szerint lövésem sincs, hogy melyik kategória, hova van eldugva?!! :/

Te vagy a Nagy Igazság egyedüli tudója és egyedüli kinyilvánítója, és mindenki más meg hülye ? :)

Én azokról írtam, akik az adott hozzászólás kritikájából azt olvasnák ki, hogy én nem gondolom tragédiának a történeteket. Hidd el, bőven van ilyen. Te se fogtad fel például hogy erről írtam, ugye...?

Még Higgins se jelentgeti a társaságot, hogy antiszemita lenne te meg itt vered magad... persze ha bannolások mennek az elsők között vagy akinek az szintén nem jó és itt elnyomás, véleménydiktatúra van és nem lehet Izraelt/NATO-t/bármit kritizálni.
Mi lenne ha sírás helyett azt a kommentet/kommenteket jelentenéd be ami valóban faji/vallási alapon uszító? Mert ezt nem sikerült abszolválnod.
óóóóóó, etalon lettem? :o :D

Nem kívánok életvezetési tanácsadással foglalkozni, de szerintem mindannyiunkkal megeshetett, hogy elpocsékoltnak éreztük az időnket.

Nem vagyok nyitott a keleti tanokra, de életem során sok mindennel is találkoztam, s van egy buddhista mondás, ami röviden azt mondja:
"Azt hisszük van időnk".
Miközben gépelem ezen betűket, akkor is ez jár a fejemben.
Fiatalabb voltam, vagy jó 15 évvel, mikor ezzel találkoztam. Akkor nem értettem. Ahogy telik az idő, rájövök, hogy sok mindenem van, de időm az nincs. Annak beosztása, bármire is, a legfontosabb dolog.

Ha csak törekszünk arra, hogy az időnket jól/hasznosan töltsük el, már előreléptünk.
Jó tanács ez, melyet én sem fogadok meg mindig.
Ha Isten velünk, ki ellenünk?

Nem kívánok életvezetési tanácsadással foglalkozni, de szerintem mindannyiunkkal megeshetett, hogy elpocsékoltnak éreztük az időnket.

Nem vagyok nyitott a keleti tanokra, de életem során sok mindennel is találkoztam, s van egy buddhista mondás, ami röviden azt mondja:
"Azt hisszük van időnk".
Miközben gépelem ezen betűket, akkor is ez jár a fejemben.
Fiatalabb voltam, vagy jó 15 évvel, mikor ezzel találkoztam. Akkor nem értettem. Ahogy telik az idő, rájövök, hogy sok mindenem van, de időm az nincs. Annak beosztása, bármire is, a legfontosabb dolog.

Ha csak törekszünk arra, hogy az időnket jól/hasznosan töltsük el, már előreléptünk.
Jó tanács ez, melyet én sem fogadok meg mindig.
Ha Isten velünk, ki ellenünk?
Akkor csak az kellene tisztázzuk, mi a "jó, hasznos idötöltés". :)
Valószinüleg mindenkinek más.
Visszatekintve 78 évesen, úgy gondolom, hogy mindenkinek arra van ideje az életben, amire akarja. Az, hogy "nincs idöm" csak azt mutatja, hogy nem tudom, mit akarok, mik a prioritásaim.