A felét el is felejtheted, de kb 6-8-közt kijön. És ezzel egy árban is vagyunk kb a törökökkel.
Topwar tavaly irta az 1milkat,mikor a KPE elkezdze a sorozathyartast.Hogy honnan szedtek,es foleg mikori at,nemtudom.Topwart en egesz jo oldalnak tartom,de azert megse egy gyari arajanlat,mit irtak.
Az inflacio es a haboru miatt mindennek megy fel az ara.Iron Fistet COVID elott 800k dollarert ajalgattak.Most a fene tudja mannyi.Tomeggyartas elvileg csokkenti az arat,de az inflacio meg noveli.Gyanitom,hogy az utobbi lejet a nyertes.
RM csempere meg sehol nem talaltam atat.
UT toronyrol is COVID elotti arat talaltam (de lehet mas tornyot is hadunalni,ukranok a sajatjukst tettek ra- csak eppen 1db letezik,es nincs hir a harcbaveteserol)
Sporolast igazabol az uzemeltetes hozna,foleg alapplatformkent valo hasznalatban.
Harcaszati tulajdonsagai is szerintem pasdzolnak az igenyeinkhez- kiveve,hogy nem uszik.De a mai pancelzat igennyel sr a TPZ,se a Pasi nem usszik.Raadasul azok hasznos teherhordo kepesseget eleg jol csokkenti a pancel sulya.Plusz kozepmotorosak,ami elony ha uszik,de hatrany,ha nem.Csokkenti a hadznos teret.
Becslesem szerint a PSZH valtozat kijonne 4 milkabol,APS nelkul.
Igazi elony az uzemeltetesnel jonne ki.Foleg osszedolgozva az MH alap teheraztojaval a foegyseg es alkatreszbazist ( MAN van a koztudatban,de ha mas lesz az alap tehetauto tipus,akkor massal).Paramouth azzal reklamozza,hogy barmilyrn katonai szabvanyu foegyseg beepitheto.
Osszehasonlitva pl az Alphaval,KE vedettseg ugyan az,LvL4.CE,IED(tuzersegi granat,kozeli melle),es aknavedetssege bizony a Bombinek jobb,nem is kevessel.(Bombi alapvaltozata a szaudi Al Masmak Jemenben tulelt 3 egymasra rakott TM57 akna robbanasat kerek alatt.Igaz hogy gyarban,de javethato maradt.Es ami meg fontos,hogy a szemelyzet sajat laban szalt ki a gepbol.10kg TNT eseten sajat szerszamkeszlettel,helyben javithato)
Kitartas,strapabirosag,onallosag,gazdasagos uzemeltethetoseg,erre kondicionaltak.Es szerintem nekunk nagyon is szuksegunk van ezekre a tulajdonsagokra.