Balázs.
Sosem láttam vadászgépen Yagi antennát. Azt azért írtam példának, hogy nem csak rádióteleszkóp méretű ÉS parabola alakú apertúrával lehet fókuszálni energiát, és így elérni az általad annyira kihangsúlyozott teljesítménysűrűséget. Mert TE az elején azt állítottad, hogy TELJESEN SZAR az alakja ahhoz hogy ez érjen valamit. Én még mindig nem tudom a méreteket, semmit. Azt olvastam az anyagban hogy állítólag nem VHF, hanem UHF és azon belül L sáv. Semmit nem tudok róla amúgy a méreteit tekintve még most sem. Az azimuth szerinti felbontás gyanúsan gyenge, így van. Erre írtam PONT, hogy én veled ellentétben nem a hatótávot látom problémásnak, hanem a pontosságát, viszont erre meg lehet megoldás az amit többször leírtam már, hogy rendszer részeként operál, illetve még mindig nem világos hogy miért van két felé bontva, más meg ugye rajtam kívül is bedobta a háromszögelést mint opciót.
Veled ellentétben bár mindketten csak ötletelünk, mivel mocskos mód nem tudunk semmit, én csak annyiban adom elő másképp, hogy nem vagyok arrogáns, illetve nem jelentettem ki FIXRE hogy ez mint RADAR SZAR.
Nézz magadba kérlek!
Igen, elolvastam. Nyilván semmi konkrét, de kb. az amit éreztem. Aztán persze vagy hazudik az öreg vagy nem, de ez kurvára nem MAWS, és még az is lehet hogy nem ótvar szar, illetve használható...