Flottákat vetettem össze. Még azt sem lehet felhozni metegeni a mundért, hogy a magyar flotta 14 gépes, mert lényegében a svéd flotta 14 gépes külföldön állomásozó részének tekinthető. Ők adják hozzá a pótalkatrészt és a gépek az ő tulajdonuk, 800 órás nagyjavítást is ők csinálják. Mi lényegébem csak a "csík melletti üzemet" adjuk. Attól pl. nem repül sokkal dárgábban a szingapúri F-16, hogy nem otthon van a flotta egy része. Ehhez képest mi elég vicces áron kapjuk a világ legolcsóbban üzememlő (04.01-i viccnek még elmegy ez a kijelentés), de én ezen nevetni nem tudok. Ez már túl van a vastagbőrősség határán.
Az ellentételezésről sokkal, de sokkal korábban már volt szó (11. oldal), ami beszerzsnél faktor, nem az üzemeltetésnél...
Ha meg kell venni egy gépet, akkor a drága értelmezését kérlek bontsd ki.
A 20 évre számolt költsége volt magas az F-16-nak vagy az, hogy 3 év alatt nem képesek kiköhögni az árát új gépeknek, de a 10+10 év lízing magasabb éves díja kiköhöghető minden évben, mert kevesebb ez, mint egy 3-4 éves időszaké, de összeségében mégis drágább? Isten hozott Észak-Balkánon, a szarunk a jövőbe világába...
Egy 3 millás autó is drága, ha hirtelen egy összegben kell kifizetni és olcsó (?) lesz, ha 100 hónap alatt 5% THM-re... A baj az, hogy a svéd gép részletekben és lízigben mért ára horror...
Igen, de nem ennyire. Egy lízingelt autó és egyből fullra fizetett autó ára között nincs 2-3-szoros eltérés. Vagy tévednék? Egy Skoda Octavia azonnali elvitelre 4 milla és több éves hitelre meg 12 milla lenne?
Márpedig a Gripen ennyivel drágább úgy, hogy
MEG SEM VESSZÜK. Mert a cikkben szereplő összegek után sem lesz a miek. Hoppácska. Majd ma nem közölt pénzért maradhatnak itt. A magyar viszonyokat ismerve előre fogadok, hogy kb. mennyit kell fizetin értük, csak a szokásos túlárazás lesz...
Ez mire és hanyadik oldalra vonatkozik?
Én egyáltalán nem érzem egyoldalúnak. Sajnos az előrelépések is látszatelőrelépések meg egy lépes előre és kettő hátra.
- Teszük egy vállalást (V4 EU BG), amihez baszunk beszerezni a dolgokat...
- Amire végre megtörténik csak a vas függesztése 1,5-2 év késéssel - oldalás és képesítés még sehol - addigra meg a AIM-9 tűnik el a hadrendből...
- Aztán a teljesen koncepciótlan Mi-24 történet...
- Majd azt követően a kiképzőgépek beszerzésének teljesen agyament ötlete. Egy 14 vadászgépes légierőbe? Tessék? Ja persze, a NFTC-ből nem lehet lopni, de a gépek beszerzéséből igen. Aztán majd repülnek majd havi 4-5 órát, mint az Albák..
http://legiero.blog.hu/2009/11/25/bucsu_az_albatol_az_alca_helyet_ker/full_commentlist/1#c7811836
- Papíron hadrendben levő helik fegyvereinek és logisztikájának eladása az milyen büntetőjogi kategóriába esik vajon?
Te hol látsz fejlődést? Hány olyan eset volt, ami kb. szabotázs szinten van és kb. insta tarkónlövéssel járna egyes országokban?
Még igen kesztyűs kézzel bántam azokkal, akik illet és nagy levegőt véve számoltam el húszig. Ezeknek nem szemrehányó cikk, hanem instant lámpavas járna már lassan. Miért?
Mert a jelek szerint másból nem értenek.