A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Mert mashogy nem így mennek a dolgok? Biztosan a magyarok talaltak fel a korrupciót. Ugyan mar! A te vezéreid is így csinalták. Sőt te is így csinálnad.
Nekem nincsenek vezéreim. Vagy kikre gondolsz itt? Az utolsó mondat meg aztán különösen vicces annak fényében, hogy ingyen készítek dolgokat közösségnek. Vastag személyeskedés.

Egy kis bulvár: a miniszterelnök az "új" honvédségi Airbus géppel ment Izraelbe:
http://www.nepszava.hu/3002111_hungarian-air-force-az-amerikai-elnokoket-koppintja-orban
1201962.jpg

Azért erre számítani lehetett. Mondjuk inkább ők, mint a por üljön rá. Meg azért mégiscsak komolyabban vehető így egy nemzet vezetője, mondjuk. kissé nagy ehez de na...
Nem nagy mert soha se egyedül megy, biztonságiak és tanácsadók szakpolitikusok stb Putyinhoz is vitte magával Csányi Sándort stb

• Tetszik
Reactions: Loken
Még jó, hogy a honvédség kapta.

Vannak biztonsági protokollok, amit egy wizz-gépen nem hinném hogy meg lehet csinálni. Főleg izraeli úticél esetén.
Illetve a stáb nagysága, ugyanúgy mint a kínai látogatás idején, de itt még a szolgálatok is résztvevők. Ne feledjük, a moszat "főhadiszállására" utaznak, azok pedig nem akárkik.

Innen is várható valószínűleg valamilyen fejlesztés.

"Magyarország jelentős hadseregfejlesztésbe kezdett, Izrael pedig komoly tudással és tapasztalattal rendelkezik ezen a területen."

http://www.origo.hu/itthon/20180717-yossi-amrani-interju-izrael.html

Igen, mondták a rádióban a hm-esek, hogy "együttműködésre készülnek" - hogy ez mit takar egyelőre nem tudni. Annyi pénzünk nincs, tehát túl sokra nem érdemes számítani.

• Tetszik
Reactions: borisz
Igen, mondták a rádióban a hm-esek, hogy "együttműködésre készülnek" - hogy ez mit takar egyelőre nem tudni. Annyi pénzünk nincs, tehát túl sokra nem érdemes számítani.

Nem tudjuk mennyi pénzünk van, ez a helyzet. Szerintem annyi, amennyit akarunk. Ezt bizonyítják a történések. Akkor is ez volt, amikor mindent leépítettünk, mert csak annyit adtunk rá. Most meg HM büdzséből szinte alig vettünk valamit, miközben röpködnek a százmilliárdok már a hírekben. A helikopterbeszerzés ami fix. Nem hallottam hogy a HM saját zsebből fizetné. Vagy igen ? Tehát ha Viktor azt mondta erős lesz a Honvédség, akkor lehet hogy tényleg az lesz.

Még jó, hogy a honvédség kapta.

Komolyan ezzel foglalkoztok ? Igazi kis emberek vagytok, szánalamas.....
Inkább azon gondolkozzatok, milyen Izraeli védelmi együttmüködésre gondoltak.
Felhívnám figyelmet ez nem a társalgó , hogy azon puffogjatok hogy Orbán hogy merészeli egy magasrangú Magyar delegációs tárgyalásra az Magyarország repülőgépét használni, hanem ez egy HADITECHNIKAI FORUM. Kérlek fáradjatok át valamelyik erre fenntartott oldalra 444.hu, 24.hu stb....
Köszi

Szerintem kisebb tételekre gondolhatunk amugy csak Izraelből beszerzendő fegyverekbe, max Spike stb... Kiváncsi lennék mikben gondolkoznak.

Az Air Force One-t meg az USAF kapta, mégis President Trumpli utazgat rajta. Szemét egy világ, de mégis ki legyen a példakép?!! Lehet(ne) sorolni azokat a külföldi politikusokat, államfőket akik menetrendszerű géppel utaznak külföldre államközi ügyeket intézni?
Én speciel pont leszarom hogy azzal mentek, menjenek, de cserébe nem kell 32 órát koszóvóba buszoznom. Istenem repüljenek vele közbe, azért is vették.

Én speciel pont leszarom hogy azzal mentek, menjenek, de cserébe nem kell 32 órát koszóvóba buszoznom. Istenem repüljenek vele közbe, azért is vették.
Nekem is ez a véleményem, egy állami szállítógép-flotta pont ERRE IS való. Tőlem előbb is vehettek volna gépet ilyen célra, de most pont jól jött hogy olcsón az ölünkbe pottyant.