M
molnibalage
Guest
Mert 24+ órát van fent a levegőben. Ebből mi az, ami nem igaz?OFF:
Olyan apróságok, hogy a Rapier 24-40 órát járőröz,
https://www.military.com/defensetec...ighlight-endurance-trans-atlantic-flight.html
Recent tests of the SkyGuardian show the drone can fly nonstop for more than 48 hours, surpassing its projected max endurance of 40 hours, officials said.
https://newatlas.com/predator-b-mq-9-endurance-record/43620/
Today's announcement follows a test flight in which the Big Wing lifted off, flew to its operational altitude, carried out loitering and recon maneuvers, and then landed after a total flight time of 37.5 hours.
Cuki vagy, mert emelnek is szemet szúrt az ellenmondásod, de mégis csak engem hazugozol le.meg másnak a szájába adod, hogy a Bronco éppen hány méteren harcol, ha magyarozol, és ezt valaki szóvá meri tenni, hogy nem különlegesség, hanem az egész térségre és korszakra jellemző, akkor azzal jössz, hogy mi lett volna a modernizált magyar MiGekkel, amiről ugya szó szem volt..
??Aztán, hogy erőltették a légierő és a légvédelem fejlesztését, majd egy mondattal később már az a gond, hogy nem vettem OSA-t, Sz-300-at, miegymást...
A Gripen döntés idején az AF hadművelet 2+ éve véget ért. Jugoszlávia nem létezett alsó hangon 6 éve, (1995 Dayton) de polgárháborút kezdetét nézve kb. 9 éve. Jugó szétesése elérte a végén Koszovó de facto függetlenedésével.Milyen fenyegetés volt 2000 környékén?
1; Jugoszlávia? Nem dereng?
2; Akkor most nem kell előre tervezni?
Összeollózás. Aha... Csak gratulálni tudok a kommenthez...Vered itt a nyálad, hogy innen-onnan összeollózol dolgokat, mintha havonta ledoktorálnál valamiből. Cserébe kikiáltod kötelező irodalomnak.
Csak HT és energetikai "cikkeket" - annak nevezni ott bármit túlzás - szoktam és csak, ha linkelik itt. Nem olvasok 444-et, de erről is volt már szó. Ezzel szemben te személyeskedsz és hazudozol, mert nem olvasok 444-et.Tök mindegy, mit hoz fel más, csak ugatsz A nagy pofáddal. Gondolom, milyen magánéleti válságokat élhetsz át folyamatosan. A 444 kommentszekciójában biztos van rá kereslet.
Nem hisztizek és igen, képtelen vagy.Most persze tovább fogsz hisztizni, és ez sem lesz jó neked, mert képtelen vagy a fejlődésre.