Beszélgető

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

emel

Well-Known Member
2013. február 11.
9 085
15 027
113
Pedig nagy naivan eppen ezt gondoltam a legnyugisabbnak.
Akkor tényleg nagyon naív vagy , hiszen bármelyik állami intézményben/szervnél/munkahelyen (kezdve az óvodától egészen a MH-ig) a benne lévőknek jelentős többsége valamennyire minimum engedelmes, együttműködő, legtöbbször kollektívan és aktívan együtt dolgozó. Na ilyent a BV-nél "vendégeskedőkről" csak tévedésből tudok elképzelni, ott minden az "emgemjobbannemszívatszmeg/ csakazértse/majdénakkoris megmutatom/úgyiskicsinállaktégedvagyacsaládodat" szellemében működik. Nagyon szar helyzetben kellene lennem hogy azt a munkát bevállaljam olyan emberekkel körülvéve, velük szemben. Van a BV-nél személyes ismerősöm is (ha még ott van, elég rég találkoztunk), szóval nem irigylem őket ...
 

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
11 366
30 869
113
"emgemjobbannemszívatszmeg/ csakazértse/majdénakkoris megmutatom/úgyiskicsinállaktéged
Ugyan ez igaz az (általános)iskoláról is, csak ott még a lányoknál éppen gyűlölöm/öribari és az élet nagy fájdalmai jellegű "tragédiák" is vannak. :D
 

gergo55

Well-Known Member
2014. július 16.
4 075
10 210
113
Na erre kíváncsi leszek, BV-s mit tud megerősíteni akkor ezzel kapcsolatban... Nekem azért egy zárkaátvizsgálás közben motozás férfi rabnál női fegyőr által hihetetlen egy kicsit.

Na BV-sek, akkor most ez hogy is van?


A Zsaruelláto fb csoportba a bv-sek is irogatnak erdekes dolgokat...
 
M

molnibalage

Guest
És nem mártirt játszok. Fel kéne ébrednetek! Kelet-Magyarország jelenleg igen intenzív Román behatolás alatt van..Szépen-csendben..Felvásárolják a falukat..Nézzetek utánna..Ki veszi meg az eladó házakat? De főleg miből? Románok, illetve román cigányok..Kilóra veszik meg csengert, tyukodot, porcsalmát, ököritót, stb..mátészalkát...csak a vak nem látja..10 év mulva román lesz szatmár...itteni oldala...is
Ja főleg miből? Ezen ne lépjünk túl...Javaslom Wass Albertet olvasni...
Honnan van egy regáti román cigánynak hirtelen 2Misije? és pont itt akar belőle házat venni????
Valahogy egy echte román cigány szatmárban akar házat venni..nem értem...
Egy dolga van......szépen vesz még egy másikat is..:) és így tovább...amugy ez megy 10 éve...st 15 éve...lassan kinyírják a székelyföld környékét. ez a cél..már így is 300km...ha nincs kontakt , le lehet irni..
Szóval továbbra sem értem hogy miért lenne sok románnak (cigánynak) célország Magyarország legszegényebb régiója??? Azt is tudomásul véve hogy nem szeretik őket, ellentétben Germanival.:)))))...De Ők mégis itt szeretnének ÉLNI!!!!
Nektek nem gyanús ez?
  1. Ennek mi köze a T-72M1-hez? Semmi.
  2. A tulajdonszerzésnek mi köze a honvédelemhez vagy a T-72M1-hez? Semmi.
  3. Az egész kommentednek mi köze van bármelyik HT topikok bármeilyikhéz? Semmi.
  4. Ha kilóra megveszik a dolgokat, akkor minek akarnának elfoglalni bármit és kik? Érdekes logikai csavar.
  5. Több ponttal nem fárasztom magam, első körben ennyi is elég.
Foglaljuk össze. Eddig kb. 10 alatti kommentszámmal sikerült totál OFF-ot tolni több topikban, cigányozni, zsidózni, személyeskedni, HT oldalról nézve hülyeségeket írni.

A kevesebb néha több...

Téped mint Foki.....?!! Én rengeteg olyan embert ismerek akinek óriási földjei vannak Erdélyben. Az Románia ugye?? Akkor mi is behatolunk mint Rokko???? Nyugodj már le...
Elég erős téveszméi és egyebei vannak...
 
R

rejsz felügyelő

Guest
Fenét kreténkedett, mint ahogy most kissé te is...

Ha valaki például németből szidja a németeket és isteníti Magyarországot, akkor annak nincs értelme, mert épp azzal hogy kint van, igazolja, hogy mégis a németek csinálják jól. Fordított esetben, meg ha valaki németből szidja a magyar helyzetet az lehet hiteles, hisz el is ment.
Senki nem vonja kétségbe hogy a németek jobban élnek, ez millió dolog miatt alakul így de ez most lényegtelen.
Viszont ha nem kritizáljuk("szidjuk") őket akkor a fordítottja történik vagyis elkezdjük isteníteni őket és minden objektivitás nélkül ócsárolni saját magunkat.
Mindkettő tévút. És valljuk be van miről beszélni, épp most okádják szájba a saját polgáraikat az idegenek betelepítésével, az energiapolitikájuk egy rakat fos, a társadalomra ugyanúgy jellemző a korrupció és az urambátyám rendszer mint amit velünk kapcsolatban szeretsz emlegetni... Szal' van baj rendesen ahogy ozymandias és mások leírásaiból is kitűnik.
 
  • Tetszik
Reactions: vilmoci and fip7

Ratamahata

Well-Known Member
2018. december 1.
1 211
4 414
113
https://index.hu/belfold/2019/01/16...penzszallitotol_ellopott_600_millio_forintot/

Hogy lehet valaki ekkora kretén. A pénzmosás 5 alapszabálya van, egyiket sem tartották be, naná, hogy lebuktak...
Azéé mert ezek amúgy agyhalottak. Mire számított?? 600 millát csak úgy hagynak elveszni? Kb élete végéig nyomon követnék még ha fingik arról is tudna a bank.... nem olyan könnyű 600 millát eltünteni.... elkölteni meg pláne....