A tuleles elso szabaja az hogy eld tul
/en nem fantazialok es sohase fantazialtam arrol hogy nagy hostetteket hajtok vegre.., nem vagytam soha ilyenre tul kell elni a tuleleshez meg az ellenseg pusztitasa nagy mertekben megnoveli a tulelesi eselyidet. De azert nem mennek onkent a nagyobb szarba... Ahova kuldenenek oda mennek mert kell a feladatom minel jobban ellatnam mert kell a tulelesemhez.. Ennyi. Ha kivetnivalot talalsz ebbe semmi gond.
/en nem fantazialok es sohase fantazialtam arrol hogy nagy hostetteket hajtok vegre.., nem vagytam soha ilyenre tul kell elni a tuleleshez meg az ellenseg pusztitasa nagy mertekben megnoveli a tulelesi eselyidet. De azert nem mennek onkent a nagyobb szarba... Ahova kuldenenek oda mennek mert kell a feladatom minel jobban ellatnam mert kell a tulelesemhez.. Ennyi. Ha kivetnivalot talalsz ebbe semmi gond.
ha lehet valasztani szarhelyzet es kevesbe szar kozott /idiota hulyegyerek aki a nagyobb szart valasztja ez az igazsag./ na az ilyen emberek valok golyofogonak mert attol jo egy katona hogy elvegzi a rabizott feladatot es tulel. Aki elvegzi a rabizott feladatot de meghal az hos. Aki nem vegzi el a rabizott feladatot de meghal az is hos. Jajj de nagy problema hogy en nem szeretnek hos lenni.
ahozz nem kell kikepzes. A kikepzes azert van hogy tuleld