Kb én is ezt irtam,hogy ezzel a karcsúsitott hh-s minihadsereggel adunk a szarnak egy pofont.Különben amit propagálok nem lenne semmivel se olcsóbb.Sőt
Más megoldást javallok,és szerintem a mostani a félmegoldás.Honvédelmi célokra elégtelen,de legalább jó drága.
Éppenséggel ezt pont arra tervezték.Hogy megven e még,nem tudom,de anno volt nekünk is a szovjet változatábol.Mintahogy többféle roham és kisérőhidunk is volt a pontonokon kivűl.
Valon mégis miért is nem?
Mi már annak is örülnénk,ha a fele működne annak ami a papiron van....
Bocsás meg,de ez úgy hülyeség ahogy van.
Hk,az harckocsi.Ennél magyarabbul mégis mit mondjak?
Valójában 2 értelmes dd harccsoportot sem tudnál kiálitani a tervezett erőkböl,ha az itt spekulált hadrend valósul meg.
80000?????????Ki?Milyen felszereléssel?Milyen kiképzetséggel?
Lelombozlak.Ha bejön a 24 PzH,semmiféle tüzérségi fölényünk attol nem lesz.Csak valamelyest csökken a hátrányunk.Szlovák Eva,szerb B-52,román Atrom tüzcsapáskészség tekintetében ugyanazt a szinvonalt képviselik nagyjábo,mint a PzH2000l.Rakétatüzérségüket meg meg se emlitem.Csak a szlovák rakétatüzérség egymagában elég lenne ellenünk.
Milyen szinű légi fölényünk van nékünk?Hát valószinütlen.....
önbizalom dicséretes dolog.De az önhittség az önbecsapás.Annak árát meg nagyon sok vérrel kell megfizetni
Ha most a kajli felszereltségű hadseregünkel nem támad meg minket senki,akkor a fejlesztések után ki fog?