Gondolom a páncélozott eszközök azok...Na de mi van a dedikált katonai szállítóval?
Azt a beszerzést sem lehet már tovább halogatni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Gondolom a páncélozott eszközök azok...Na de mi van a dedikált katonai szállítóval?
Szerintem a rámpás katonai repülőgépekre gondolt.Gondolom a páncélozott eszközök azok...
Hát mondjuk úgy, hogy egy személyes hadsereg lennél ha olyan katonát akarnál találni aki a te elképzelésednek megfelel. De én nem aggódok azon, hogy neked bármi módon is közöd lesz valaha is a Magyar Honvédséghez a honvédelem.hu olvasásán kívül.Maximum nektek lenne bajotok, mert főbe lőnélek titeket a libsiskedésetek közepette![]()
Alapvetően a szállítókat viszonylag egyszerű időben tolni. (Ennek idehaza hagyományai vannak!Na de mi van a dedikált katonai szállítóval?
Én azért büszke vagyok rád!Maximum nektek lenne bajotok, mert főbe lőnélek titeket a libsiskedésetek közepette![]()
A különleges igényű csoportban kaphatnak a gyerekek puskát?Én azért büszke vagyok rád!
A terveidet azonban erősen korlátozhatja, hogy az a rohadt libsi óvónéni mindig elszedi a pukkanós puskát, ha túl durván játszol vele!![]()
Jajj Kriszke itt nagy a szád, de ha háború lenne te lennél az első aki alázatosan segítséget kérnél attól akinek van esze is = én.Hát mondjuk úgy, hogy egy személyes hadsereg lennél ha olyan katonát akarnál találni aki a te elképzelésednek megfelel. De én nem aggódok azon, hogy neked bármi módon is közöd lesz valaha is a Magyar Honvédséghez a honvédelem.hu olvasásán kívül.
Szerintem az egész század taposolna hogy egyedül mész rambózni főleg ha abból indulsz ki, hogy alsóbbrendű ellenségeink fegyverei úgysem tehetnek kárt benned. Rövid de látványos műsor lenne.Jajj Kriszke itt nagy a szád, de ha háború lenne te lennél az első aki alázatosan segítséget kérnél attól akinek van esze is = én.
Egyébként egyedül jobban tudok Rambózni a krumpli pucolok és a libsik csak feltartanának és idegesítenének a primitív hülyeségeikkel.
Lusta disznók reg.-elni, mi?Az altisztjeim külön kérik, hogy olvassam fel a htka best of - ot a kávé mellé reggel![]()
Azt mondják ők nem idegesítik magukat ilyenekkel ezt meghagyják az én privát szórakozásomnak.Lusta disznók reg.-elni, mi?![]()
.Magyarosh turbólelkületüeknek még egy kis szomorkodnivaló
Hamarossan 3század F16,amik
A különleges igényű csoportban kaphatnak a gyerekek puskát?
Azt mondják ők nem idegesítik magukat ilyenekkel ezt meghagyják az én privát szórakozásomnak.
Nem fejeztem be a gondolatot,elnézést.Gondolom a páncélozott eszközök azok...
Nem fejeztem be a gondolatot,elnézést.
A repcsikre gondoltam.
Lehet, hogy nem jól látom, de a szabványos Griff konténerek igazából egyik európai szállító típusba sem férnek el rendesen. Vissza kellene olvasgatni. Valóban az lenne a realitás, hogy Ancsa felújítás, majd Brazil csoda beszerzés.Alapvetően a szállítókat viszonylag egyszerű időben tolni. (Ennek idehaza hagyományai vannak!)
Nincsennek pontos adataim, de megérzésre az Ancsák korábbi feladatainak szerintem több mint a felét átvették a 319-esek és a Falconok. Most ugyebár sos-ben megrendelték a 2db AN-26 felújítását. Először a már "lejárt" gépet viszik ki, és újítják fel. Ha jól emlékszem a felújítás olyan 3-5 hónap (ez csak dereng, de nem biztos!). Ezzel megoldható az 1 gépnyi AN-26-os kapacitás fenntartása.
Így megoldható minimális szinten a protokol, a személyszállító, a futár, valamint az ejtőernyős kiképzői feladat. Kisebb teherszállítás is letudva.
Ez nem ideális megoldás, de legalább nem túl drága, és időhúzásnak elmegy. Ezzel így nyerünk minimum 2-3 évet, hogy dönteni kelljen a rámpásokról...
Lehet, mert az ancsákat oroszok javítják nem?Na de mi van a dedikált katonai szállítóval?
Addigra 40 evesek lesznek az AN-26 szallitoink, es jon egy valasztas ami miatt megint csak tolodik minden egy evvel.Alapvetően a szállítókat viszonylag egyszerű időben tolni. (Ennek idehaza hagyományai vannak!)
Nincsennek pontos adataim, de megérzésre az Ancsák korábbi feladatainak szerintem több mint a felét átvették a 319-esek és a Falconok. Most ugyebár sos-ben megrendelték a 2db AN-26 felújítását. Először a már "lejárt" gépet viszik ki, és újítják fel. Ha jól emlékszem a felújítás olyan 3-5 hónap (ez csak dereng, de nem biztos!). Ezzel megoldható az 1 gépnyi AN-26-os kapacitás fenntartása.
Így megoldható minimális szinten a protokol, a személyszállító, a futár, valamint az ejtőernyős kiképzői feladat. Kisebb teherszállítás is letudva.
Ez nem ideális megoldás, de legalább nem túl drága, és időhúzásnak elmegy. Ezzel így nyerünk minimum 2-3 évet, hogy dönteni kelljen a rámpásokról...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..