T
Törölt tag
Guest
Én úgy olvastam, hogy az CB90+AMOS combo nem vált be. Törölték is a programot. (bár legyártottak több ilyen járművet is) A CB nem volt elég nagy és stabil a nagy AMOS toronyhoz, viszont a sima NEMO beszerzésre került a finneknél, csak egy másik hajóra (Watercat M14 ).Hogy egy kis mézet kenjek a madzagra....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Namost a mi AM-jeink jóval nagyobbak, és stabilabbak mint a CB-90-esek. Utóbbiak inkább a AN-ek kategóriájába "versenyeznek". Igazság szerint valahol a 2 típus között vannak. Persze csak méretben, mert sebességben mindkettő más kategória. Ugyanakkor nem biztos, hogy megéri azt a pénzt (3-4M USD), amiből szerintem az összes AM-et rendbe lehetne rakni (a kivontakat is!). Az általam feldobott fegyverzet persze egy másik kategória, de ha a CB90-et is fel akarod szerelni komolyabban, arra is pluszban kell költeni
Különben nem igazán értem, hogy miért ne kerülhetne fel folyami hajónkra egy NEMO torony. (A SRAMS azért nem játszik, mert az nem stabilizált)
Egyedül az ára az, ami meredek, de cserébe a 10km-es lőtávolsággal elég távolról lehet vele zargatni bármilyen ellenfelet. Akár a vízen, akár a parton, akár több kilométer mélységben.
Ráadásul az összes 120-as gránát kilőhető vele (füst és világítós is).