én nem veled vitázom szerintem..te valszeg faqsza gyerek vagy. csak azokkal akiknek pellus kell..ahhoz is hogy lefekudjenek a foldre.50 évesen is teljesitem azt amit a mostani 18 évesek nem vagy alig. és nem azért mert más vagyok..hanem mert akarom..ennyi.[/QUOTE]Felszerelés nélkül le lehet futni bőven, egy nap alatt 30 km-ert, de ha azt mondom, hogy a könnyebb teljesítménytúrákon a 40 km-ek a szoktak lenni a séták felszerelés nélkül (a szintidő 8 óra) az egyből más megvilágításba helyezi az 1 nap alatt megtett 30-at. Ha összeszámolod, amit írtam az 40 kiló cucc rajtad folyamatosan kedves barátom és az kurvára más, mint az hogy lezsákolsz egy pótkocsi búzát (szoktam mielőtt megkérdezed). Nekem volt szerencsém 128 km-ert megtenni hegyi terepen nem 3-nap alatt a Pilisben, 3 napos felszereléssel és a 40 km-es túrákra rendszeresen megyek szóval szerintem tudom miről beszélek. A felszerelés és főleg még ha közben harcolsz is kurvára más jellegű megterhelést jelent mint a fizikai munka vagy akár a terepfutás. Szóval nagyjából fogalmad sincs továbbra sem miről beszélsz.
rühellem ezt a sok pongyolavitézt...ennyi.