T
Törölt tag
Guest
Dehogy hiszem azt!Nem felesleges csak azt nem akarod megérteni,hogy teszem azt ha egy AV-10 Broncora rakunk radart meg rakétát attól még nem lesz vadászgép hiába felel meg a papír szerinti definíciónak!
És erről beszéltem amikorcazt mondtym,hogy kiforgatod a szavainkat.

Leírtam egy ilyen mondatot:
Még a smile is ott a végén!!!Akkor ezek szerint, ha egy Bronco 3-ra felteszek egy 30mm-es FLW-500-as tornyot meg csatolok hozzá egy Spike-ot, akkor az már IFV?
láncos, 65km/h-ra képes, ez mindenhova elmegy, ahova egy Leopard, STANAG 4-ig páncélozható, és 10-12 katonát el is visz magával...![]()
Csak hogy értsd, leírok egy másik mondatot:
"Akkor ezek szerint, ha a nagyapámnak áramszedői lettek volna, sárga színű, és csilingel is, akkor én most villamos lennék?"
Érzed a kettő közötti párhuzamot?
Azt azért remélem érted, hogy ha valami megfelel egy definíciónak, és még sem az, akkor a definícióval van a probléma. Én indirekt módon bebizonyítottam neked, hogy rossz/nem pontos a definíciód. Tulajdonképpen, szerintem nem is lehet pontosan definiálni az IFV fogalmát, vagy csak nagyon bonyolult módon.
Na és ezért írtam, hogy hosszú este lesz ez....
Nekem eddig tartott.
Német sd.kfz 251 igazi igásló volt és ha csak géppuska is volt a páncélgrénétosok harcjárművén, azzal is lehetett a harcjárműről harcolni. Bocs az offért.