Ő azt hiszi, hogy a belső térből valamiféle robbanó vagy piro löki ki. Gondolom én. De, hogy ő mire gondolt...?
Látszik a videón,hogy egy szerkezet tolja ki előre az egész rakétát a sínnel.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ő azt hiszi, hogy a belső térből valamiféle robbanó vagy piro löki ki. Gondolom én. De, hogy ő mire gondolt...?
Igen, erre gondoltam. Nem tudom mennyi nyomot hagy egy pirotoltet ami el loki a kulso pilontol a raketat. Azt hittem AO megszakerti.Ő azt hiszi, hogy a belső térből valamiféle robbanó vagy piro löki ki. Gondolom én. De, hogy ő mire gondolt...?
Nekem az az érzésem, hogy a külső pilonról indították a rakétát nem a belsőről.
A külső pilon előtt lévő füstnyomok is erre utalnak.
![]()
Továbbá, ha kicsit megszakértjük a videót. A rakéta orra "rossz" helyen van, hogy ha a belső fegyvertérből indult volna.
Berajzoltam egy piros vonallal, hogy kb. hol kéne legyen a rakéta, ha a belső fegyvertéből indították volna:
![]()
Nekem az az érzésem, hogy a külső pilonról indították a rakétát nem a belsőről.
A külső pilon előtt lévő füstnyomok is erre utalnak.
![]()
Továbbá, ha kicsit megszakértjük a videót. A rakéta orra "rossz" helyen van, hogy ha a belső fegyvertérből indult volna.
Berajzoltam egy piros vonallal, hogy kb. hol kéne legyen a rakéta, ha a belső fegyvertéből indították volna:
![]()
Hány perc:másodpercnél nézzem?Ha megszakérted a videót akkor latod hogy hirtelen előtűnik egy raketa ami addig nem volt ott.Namost vagy valami eltüntető varazslat hatása múlt el vagy a fegyvertérből tolja kiba raketát es azert oda ahova,hogy még véletlen se kerüljön égestermék a hajtóműbe. A masik igen nyomós érv,hogy ott ahol abraketa látszik nincs külső felfüggesztő pont.
Ilyen kis rakétát nem lökdösnek piróval sehova, ezek sínről indulnak saját rakéta-hajtóművükkel. A felvételen ennek a lángja látszik, a külső pilon melletti koromnyomok vagy ettől, vagy egy korábbi, a pilonról indított rakétától származnak. Piróval a nagyobb méretű, többszáz kilós (főleg felszíni célok elleni) rakétákat lökik el a függesztési helyről, és ezek sokkal kisebb, gramm-nagyságrendű/diónyi méretű töltetek, nem hagynak ekkora korom-nyomokat mint ami a pilon elejénél látszik.Igen, erre gondoltam. Nem tudom mennyi nyomot hagy egy pirotoltet ami el loki a kulso pilontol a raketat. Azt hittem AO megszakerti.
Lehetséges. De ha jól értelmezem a rajzot, akkor nem csak oldalra, hanem előre is kitolja a rakétát és akkor még előrébb kéne legyen az orra.Nézd meg az àbràt, amit boki fentebb berakott.
Azon jól látszik, hogy pont úgy áll a rakéta a videón, ahogy az àbràn.
Egyertelmű, hogy nem a külső pilonról indítottàk.
Közvetlen a rakéta indítas előtt nincs megvágva még is latszik,hogy előkerül egy rakéta.Hány perc:másodpercnél nézzem?
Amúgy egy vágott anyagról van szó.
1:18-nál teljesen oldalró filmezik a gépet, a gép síkjához képest 0 fokban és a gép tengelyéhez képest 90-ben, ott nem látható rakéta
vágás
1:19-nél a gép síkjához képest kb 60 fokban míg a tengelyéhez képet 110-120-ben, ott már látszik a rakéta
Mármint, hogy itt:Közvetlen a rakéta indítas előtt nincs megvágva még is latszik,hogy előkerül egy rakéta.
Mármint, hogy itt:
![]()
Hmm... rendben. Meggyőztél.
Szerintem pont a megfelelő helyen van
Ha vastagabb vonalat húzok, tökéletes lett volna.Azt vágod , hogy a pukli belső vonalát rajzoltad be
A 30 hajtómű meg nem egy térhajtómű a pakfa elég lapos kevés ellenállással és jobban repül mint egy f-15 megpakolva vagy egy szu-35 szóval az csak kifogás hogy ha nincs 30 hajtómű akkor nincs tömeggyártás sem
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..