Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jól írja gacsat az csak az első lesz ha megmarad epp gepnek. De el kell hogy keseritselek mert az első szeria gép sem lesz több csak egy tesztgèp.Már gyártják
Titkosítás azt az izét csak a gyengeség eltakarasa. Eredekes módon a j20 ajtsjat már 4 evvel ezelott is llathattuk igaz rakéták nélkül msjd ra egy évre már rakétákkal. 4,5 evvel vannak lemaradva a kinaikaktol az oroszok. Sőt meg ennél is tovább megyek mert a kínaiak mar a 2 pl-10 helyzett mar 4-et terveznek. Arról nem beszélve hogy 2020tol éves szinten 30 gép előállításat tervezik.Mivel az egész PAK-FA program titkosított így nem várható semmilyen ú jkép. E
Titkosítás azt az izét csak a gyengeség eltakarasa. Eredekes módon a j20 ajtsjat már 4 evvel ezelott is llathattuk igaz rakéták nélkül msjd ra egy évre már rakétákkal. 4,5 evvel vannak lemaradva a kinaikaktol az oroszok. Sőt meg ennél is tovább megyek mert a kínaiak mar a 2 pl-10 helyzett mar 4-et terveznek. Arról nem beszélve hogy 2020tol éves szinten 30 gép előállításat tervezik.
Fordítsuk meg a kérdést. A J-20 oldalsó fegyverteréről már régóta vannak képek, legalább fél éve van videó, amint kiforgatja a rakétát, és becsukja az ajtót, majd vissza. De van videó indításról?Titkosítás azt az izét csak a gyengeség eltakarasa. Eredekes módon a j20 ajtsjat már 4 evvel ezelott is llathattuk igaz rakéták nélkül msjd ra egy évre már rakétákkal. 4,5 evvel vannak lemaradva a kinaikaktol az oroszok. Sőt meg ennél is tovább megyek mert a kínaiak mar a 2 pl-10 helyzett mar 4-et terveznek. Arról nem beszélve hogy 2020tol éves szinten 30 gép előállításat tervezik.
Az indítást a pakfa gepnel sem vontam ketsegbe csak azt hogy nem mutogassak mint a kinaiak. Meg hat ugye meg tavaly nyáron volt rola szo hogy mar 30 db j20a gep van uj gen raketakkal +hmd ami mar 2017 mar ott volt a pilotan. Ebből a 2 hiányzik a su57-ből + nincs sorozatgyartas es tapasztalat sem. Az hogy legyartok evente 1 db ami vagy sikerül vagy nem az nem eppen nevezheto gyartasnak hisz a protok is ilyen tempóban készültek. Az msr csak + szegénységi bizonyitvan hogy fel eves videot osztanak mrg a néppel mert tudják hogy december ota döglöttnrk tunik a program amit mar mas forum társ is szóvá tett ittkiforgatja a rakétát, és becsukja az ajtót, majd vissza. De van videó indításról?
A ruszki ilyen. Titoknak minősül, szóval nem fog róla szólni bővebben, majd egyszer látod valami proxiháborúban hogy ilyenük is van. Ezért felesleges állandóan spammelni ész nélkül.Az indítást a pakfa gepnel sem vontam ketsegbe csak azt hogy nem mutogassak mint a kinaiak. Meg hat ugye meg tavaly nyáron volt rola szo hogy mar 30 db j20a gep van uj gen raketakkal +hmd ami mar 2017 mar ott volt a pilotan. Ebből a 2 hiányzik a su57-ből + nincs sorozatgyartas es tapasztalat sem. Az hogy legyartok evente 1 db ami vagy sikerül vagy nem az nem eppen nevezheto gyartasnak hisz a protok is ilyen tempóban készültek. Az msr csak + szegénységi bizonyitvan hogy fel eves videot osztanak mrg a néppel mert tudják hogy december ota döglöttnrk tunik a program amit mar mas forum társ is szóvá tett itt![]()
Az indítást a pakfa gepnel sem vontam ketsegbe csak azt hogy nem mutogassak mint a kinaiak. Meg hat ugye meg tavaly nyáron volt rola szo hogy mar 30 db j20a gep van uj gen raketakkal +hmd ami mar 2017 mar ott volt a pilotan. Ebből a 2 hiányzik a su57-ből + nincs sorozatgyartas es tapasztalat sem. Az hogy legyartok evente 1 db ami vagy sikerül vagy nem az nem eppen nevezheto gyartasnak hisz a protok is ilyen tempóban készültek. Az msr csak + szegénységi bizonyitvan hogy fel eves videot osztanak mrg a néppel mert tudják hogy december ota döglöttnrk tunik a program amit mar mas forum társ is szóvá tett itt![]()
Teljesen képben vagyok velük illetőentényleg öszintén kérdezem,hogy nem zavar ,hogy 50-n mondják hogy totál képzavarban vagy a muszkákat illetően....???
Ne haragudj Roni, tényleg nem értelek. Az oroszok semmiről sem beszélnek általában, vagy sokszor csak fals, kamu híreket közölnek. Főleg a top fejlesztéseikről hallgatnak. Az új R-77 változatról is csak pletykák voltak pl, ment is a fikázás, aztán hirtelen, a "semmiből" megjelentek a széria példányok a Szíriába küldött gépekről. A Kinzsál dettó. A kínaiak dettó. Semmit nem mondanak, néha megjelenik pár kép, semmi több.Az indítást a pakfa gepnel sem vontam ketsegbe csak azt hogy nem mutogassak mint a kinaiak. Meg hat ugye meg tavaly nyáron volt rola szo hogy mar 30 db j20a gep van uj gen raketakkal +hmd ami mar 2017 mar ott volt a pilotan. Ebből a 2 hiányzik a su57-ből + nincs sorozatgyartas es tapasztalat sem. Az hogy legyartok evente 1 db ami vagy sikerül vagy nem az nem eppen nevezheto gyartasnak hisz a protok is ilyen tempóban készültek. Az msr csak + szegénységi bizonyitvan hogy fel eves videot osztanak mrg a néppel mert tudják hogy december ota döglöttnrk tunik a program amit mar mas forum társ is szóvá tett itt![]()
Úgy mint a 30 kínai J-20-al?!! Mutass már kérlek olyan fotót, amin csak 10 látszik belőle együtt és azonosítható hogy a fele nem makett!! Új gen rakéták nélkül is jó lesz ...Teljesen képben vagyok velük illetően
Arról nem beszélve hogy 2020tol éves szinten 30 gép előállításat tervezik.
Teljesen képben vagyok velük illetően
Hajtóművek terén vannak lemaradásban, a többiben nekem úgy tűnik, hogy előrébb vannak.Orosz-kínai témakörben volt itt x hónapja elég parázs vita, aminek emlékeim szerint az lett a vége, hogy Kína van leginkább lemaradva (ott a hajtómű kérdés volt az egyik fő pont), aztán az oroszok és végül a Nyugat vezet. Szerintem ez azóta sem változott.
Hogyan történik az indítás
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hajtóművek terén vannak lemaradásban, a többiben nekem úgy tűnik, hogy előrébb vannak.
Ja , a kínaiak kielemeznek mindent.Ahogy látom a képek aláírását, a kínai titkosszolgálat nem pihen.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..