Orosz-amcsi közös őrjárat.
nahát, ez új
eddig az volt hogy egymást xopatják az ellenőrzőpontjaikon
vajon mi változott?
Orosz-amcsi közös őrjárat.
nahát, ez új
eddig az volt hogy egymást xopatják az ellenőrzőpontjaikon
vajon mi változott?
Május 28. közös orosz-török járőr Szíria északi részén.
Tudom-tudom, a lustabb modszert valasztom...de ami a videoban tobbszor feltunik (pl. 1. vid. 0:45) az milyen BTR(?) verzio? Valami elektronikai zavaro/felderito?
Tudom-tudom, a lustabb modszert valasztom...de ami a videoban tobbszor feltunik (pl. 1. vid. 0:45) az milyen BTR(?) verzio? Valami elektronikai zavaro/felderito?

Hm, orosz jarorozik a jenkivel, orosz jarorozik a torokkel... Nem am a ket Nato atyauristen tag egymassal... aaa... nem, bakker a Nato az oroszok nelkul mar jarorozni se tud???Kurd források szerint elkezdtek az oroszok és amerikaiak közösen járőrözni mert korábban a török katonák megöltek egy farmert. Hogy ez tartós lesz vagy egyszeri alkalom nem tudni.
Hm, orosz jarorozik a jenkivel, orosz jarorozik a torokkel... Nem am a ket Nato atyauristen tag egymassal... aaa... nem, bakker a Nato az oroszok nelkul mar jarorozni se tud???

Orosz katonai rendészek először járőröztek a török-szír-iraki(háromszög) határnál
Összemontázsolt?
(őszi, megsárgult növényzet...)
Itt is sarga minden az aszalytol.Összemontázsolt?
Miért lenne az?!Összemontázsolt?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..