T 

Törölt tag
Guest
Ne felejtsd el, hogy a Leo is az (mármint régi konstrukció), és gyakorlatilag azon is minden ki van már cserélve, még az A4-hez képest is.úgy értem hogy egyáltalán nem biztos hogy a jelenlegi porfóliója a pumának vagy a lynxnek megáll a jelenlegi dolgoknál
meg az a probléma mégegyszer hogy 80/90-es évek technikája, megint ott tartunk hogy a rohadt életbe nem lehet annak a picinek a legjobbat adni... másrészt mint ahogy huszárnak mondtam, lehet bővíteni az altipusokat mindkettőnél kb
A Mark IV az gyakorlatilag az A7+-nak felel meg.
Moduláris páncélzatot kapott. Megkockáztatom, hogy a talán a legmodernebb elektronika van benne. Gyakorlatilag bármilyen torony rámegy, még a 120mm-es ágyús is.
Még egy nehéz IFV-t (igen, már van belőle IFV is) is kreáltak belőle - az Armadillo-t - ami már szintén STANAG 6.
A CV-90 portfoliója talán több is, mint amire itthon szükség lehet.
Én mondjuk nem vagyok híve a mindent a bázisjárműből rakjunk össze koncepciónak.
Ezért nekem a PUMA is komplett portfolió!

Tudod te milyen szar érzés amikor átlag feletti vagy és szűk helyre kell bepréselned magadat
 Tudod te milyen szar érzés amikor átlag feletti vagy és szűk helyre kell bepréselned magadat