K
kamm
Guest
Az oké, hogy az újságírónak vannak kapcsolatai, de sok esetben a titkosszolgálatoknak vannak újságírói. A kettő nem ugyanaz. A @krisss által ajánlott német újságíró könyvét olvastam, ő pont ilyen újságíró volt, mielőtt kilépett a körből. Sajnos sok ilyen könyvet nem tudott írni, mert váratlanul szívinfarktusban elhunyt. Tragikus véletlen, de sztem inkább erős üzenet!!!!
Ennek semmi koze Dezsohoz, @krisss is amerikai viszonyokra hozta peldanak (amelyeket en is mint extrem viszonyokat hoztam fel.)
A cikk hibatlanul toltodik, most olvastam el.Dezső beszervezési sztoriját, már ha az volt, pedig a saját szemszögéből ismerjük csak, egy elég zavaros cikkben írta meg, ami sajnos azóta elérhetetlenné vált....
én az amerikai beszervezési sztorijára kíváncsibb lennék, de lehet neki is gyenge a szíve, úgyhogy nem kockáztat.
En nem ismerem az ujsagirot, semmi kozom hozza, de ez szintiszta smear tactics, amit most csinalsz, csak szolok. Barmifele bizonyitek es minden nelkul. Ez ugyanaz, amit idekint a corporate liberal meg feminazi, parazita orultek csinalnak, csak esetleg masik oldalon.
Ezt tenyleg nem kellene, ez az, ami orokre tonkretehet egy orszagot, az ilyen kozhangulat.
Egyébként semmi baj a cikkeivel írja, csak kezeljük a helyén és némi forráskritikával olvassuk.
Azzal semmi baj, de ez az implicit hazaarulozas ill karaktergyilkossag nonszensz.
Ha nekem, mint oknyomozo ujsagironak (akarki!) informaciot ajanl, azt elfogadom es majd kiderul, hogy alatamaszthato-e bizonyitekokkal. Ha nem, akkor valoszinuleg akkor is megirom,d e akkor hangsulyozom, hogy nem alatamaszthato.
Ez lehet az orosz, amerikai, kinai szolgalat is, ugyanolyan ketsegekkel allok hozza mindegyikhez.
Ha esetleg sok lenne nekem es megijednek, akkor meg a hazai szolgalatokhoz fordulnek segitsegert.
Idekint ugyanez a szitu, ha ujsagiro lennek es ilyesmibe futnek bele, akkor ugyanigy kezelnem avagy ott van az FBI (a ket nagy reszlege a bunuldozok es a counterintelligence division, utobbihoz tartozik az orszagon beluli elharitas.)