Mit nem értesz abból, írtam? Ha volt is titkosszolgálati munka az akció mögött, még megerőltetniük sem kellett magukat, mert a Szájer tálcán kínálta magát.Egy picit rossz nyomon jársz, egy szóval sem mosdatom. Kellett a Szájer baromsága és beállítottsága a botrányhoz, semmi kétség, de azért, na!
Ne legyél már olyan naív, hogy magától alakul úgy minden, ahogy alakult, egy olyan brüsszeli vita közepén, ahol tárgyalásokkal nem, vagy csak nagyon lassan lehetne eredményt elérni és ráadásul az egész egy nap alatt kiszivárog. A belga rendőrségtől. Akik nyilván bel- és/vagy külügyminiszteri, a miniszter meg miniszterelnöki utasításra tehetik ezt meg.
Az "Amikor a farok csóválja" c. film jut eszembe, amiben kitalálnak egy háborút az agresszor Albánia ellen, a plebs meg örjöng az utcán a győzelemért.
Nem tagadtam egy pillanatig sem annak lehetőségét,
hogy, ez politikai játszma része, csak arra a hülyeségekre reagáltam amiket irtál, hogy ő nem akart lemászni az ereszen csak rávették, meg ilyenek.
Tudom persze, nehéz feldolgozni, hogy a Fidesz egyik első embere ekkora idióta tud lenni főleg ilyen kritikus időkben.
Javaslom, próbáld meg végre elfogadni, és elengedni ezt a sztorit, mert minél tovább próbálsz új kifogásokat vagy mentségeket keresni, csak egyre szánalmasabb lesz az erőlködés.