Nem várt helyen támadtak, a mocsarokon keresztül, a megtévesztés működött.
Nem szép dolog a Gustloff, de olyan is volt, hogy “ Wollt ihr den totalen Krieg? Jaaaa...”.Vitatni persze lehet, hogy nevezhető-e háborús bűnnek
Marineszko 1990-ben posztumusz végül megkapta a Szovjetunió Hőse címet a Gustloff és a Steuben elsüllyesztéséért.
Le lehet egyszerűsíteni a kérdést. Szerepelt volna a vádiratok között, ha a németek követik el valamelyik szövetségessel szemben?Vitatni persze lehet, hogy nevezhető-e háborús bűnnek
Marineszko 1990-ben posztumusz végül megkapta a Szovjetunió Hőse címet a Gustloff és a Steuben elsüllyesztéséért.
Le lehet egyszerűsíteni a kérdést. Szerepelt volna a vádiratok között, ha a németek követik el valamelyik szövetségessel szemben?
Angolok, mert a háború utàn nagyon sok hadianyagot dobtak a tengerbe. Persze jópár darabot sz Enigmàból hazavittek. Ezek feleslegesek voltak.
Ahonnan linkeltem, megbízhatónak ítélhető, ha valakinek szúrja a szemét, az magánügy. Az Elit alakulat c. filmsorozatban ettől durvábbak is vannak. Itt az a lényeg, hogy a szovjetek szabadították fel először az adott szerencsétleneket.Azért ezekkel a képekkel én vigyáznék, ki tudja mikor konstruálják majd egyszer valakik esetleg törvényben vitathatatlanná nyilvánított tények burkolt megkérdőjelezésének a közlésüket.

Ahonnan linkeltem, megbízhatónak ítélhető, ha valakinek szúrja a szemét, az magánügy. Az Elit alakulat c. filmsorozatban ettől durvábbak is vannak. Itt az a lényeg, hogy a szovjetek szabadították fel először az adott szerencsétleneket.
Szembe kell nézni a történtekkel.![]()
Naháááát....Személyesen Churchill hagyta jóvá a drezdai bombázást
![]()
Személyesen Churchill hagyta jóvá a drezdai bombázást - ORIGO
Friss hírek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekkel szolgál olvasói számára.www.origo.hu
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..