Egy biztos ha lehetne statisztikát csinálni itt a fórumon mi a 2 leggyakoribb szó az a Bronco meg a pöcshuszár lenne!
A Bronco az egy lófajta amúgy.Ahhoz előbb szerintem a régészeknek először találniuk kellene egy honfoglaláskori magyar sírt ahova a magyar harcos mellé odatemették hű bronco-t is amelyen úlve hátrafele nyilazta le a gaz ellent,![]()
Ez a Bronco megérdemelne már a Hősök terén egy külön szobrot!![]()
Van is ötletem hogy nézzen ki...pöcshuszár kriptonitja![]()
Neem! Ez mindent visz! Sírok!Van is ötletem hogy nézzen ki...
![]()
Az eleje egy jó nagy pöcs,...a vége ló (v.színű egy Bronco),...rajta meg egy antik huszár...
Megyek pihenek egy órát!
Inkább jelző mint kategorizált és hivatalosan elismert lófajta.A Bronco az egy lófajta amúgy.

Ezt meg honnan a csudából az internet melyik elrejtett zugából bányásztad elő?Nehogy azt mond,hogy jó sok ilyen képed van lementve a gépedre mert mentem lehidalokVan is ötletem hogy nézzen ki...
![]()
Az eleje egy jó nagy pöcs,...a vége ló (v.színű egy Bronco),...rajta meg egy antik huszár...

.Bronco a nyolcadik törzs vezére!?Ez a Bronco megérdemelne már a Hősök terén egy külön szobrot!![]()

Igen és egyben II. Difizár húga.Bronco a nyolcadik törzs vezére!?![]()
![]()
Igen erős tippem, hogy Nápolyban készült a képEzt meg honnan a csudából az internet melyik elrejtett zugából bányásztad elő?Nehogy azt mond,hogy jó sok ilyen képed van lementve a gépedre mert mentem lehidalok.

BővebbenIgen erős tippem, hogy Nápolyban készült a kép![]()

A Nápolyi Archeológiai Múzeumban egy "titkos szoba" (gabinetto segreto), ahol az ilyen leleteket állítják ki. Pompeiből származnak. Nagy élet volt akkoriban arrafelé!Bővebben![]()

A Nápolyi Archeológiai Múzeumban egy "titkos szoba" (gabinetto segreto), ahol az ilyen leleteket állítják ki. Pompeiből származnak. Nagy élet volt akkoriban arrafelé!![]()

Én voltam ott. Annyira azért nem nagy csoda. Van pár tárgy, ami nem felel meg a keresztény erkölcsnek, és ennyi. De ha amúgy is megnézed az "museo archeologico" -t, akkor azért nézd meg.Bevallom azért kérdeztem rá mert ha már lehet utazni Dél Olaszország azon belul Nápoly felkeresése lesz a legelső úticél mivel a tavaly betervezett olaszországi utat el kellett halasztani.Ezek után biztosan fel fogom keresni a "gabinetto segreto".![]()

www.oroliads.com
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..