A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

"Dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter hivatalos találkozó keretein belül fogadta a hazánkba látogató kínai védelmi minisztert, Wei Fenghe-t."

165155436_3844514392269932_2536412551726140094_o.jpg

164606800_3844514778936560_3603171971717922300_o.jpg

OFF: Benkő miért nem egyenruhában van? Tudom, miniszter, nem katona (már), de végülis honvédelmi miniszter, nem valami tárcanélküli kvóta-államtitkár a 226. minisztériumban.

• Hűha
  • Tetszik
Reactions: szzsolt81 and Ocses
mit szeretnél egy light utility helikoptertől? Ka-52 szintű fegyverzetet?

Egy "gyenge" nyilatkozatot, a szomszédoknak "öröme" bejelentéssel, hogy felderítő és csapásmérő drónokat fejlesztünk hozzájuk, látóhatáron túli képességgel NLOS (is) !

Valami Full-HD-s CGI-vel!
...22-es szolgálatba állítással.

U.i.: Mert már elvonási tüneteink vannak!!!

Tehát még nincs integrálva, igaz?
Akkor mit jelentsenek be? o_O
Mindenki tudja, hogy mi lesz bejelentve. Akkor minek kell itt hangulatot kelteni f@szságokkal?
Na mit jelentsenek be? Hol mondtam, hogy jelentsenek be bármit?
Nagyon ügyesen csűröd-csavarod de engem az elejétől nem az foglalkoztat, hogy mi lesz bejelentve meg mi nem. Tudni véljük, hogy Spike lesz? Ja. Ettől még csak 5 kit Hforce van...
A lynxbe Spike van integrálva, maróth azt nyilatkozta, hogy zajlanak a tárgyalások a spikeról, a hforehoz az van integrálás alatt, a szakma spike-ot szeretne. Szóval szerinted mi lesz rajta?
Lsd. a falloszdragonyosnak írtak.
Ja, és pont te hoztad az infót, hogy ellövetik az ATGM-állományt úgy, hogy még nincs itt a váltótípus...

Miért, azt tudod, hogy hány darab VIP széket rendeltünk? A most megérkezett pilonos gépekről hol marad a EO torony?
Mi köze a VIP üléseknek a botrányos alulfegyverzéshez? (Mondjuk jogos, VIP verzióra semmi szükség nem volt, ahelyett is fegyver kellett volna.)

Nem tudok az EO tornyokról, teljesen jogos a kérdés. Abból mintha több lenne, Terminator számolgatta.

• Tetszik
Reactions: tong djagbu
Mi köze a VIP üléseknek a botrányos alulfegyverzéshez? (Mondjuk jogos, VIP verzióra semmi szükség nem volt, ahelyett is fegyver kellett volna.)

Nem tudok az EO tornyokról, teljesen jogos a kérdés. Abból mintha több lenne, Terminator számolgatta.
Pilonból se tudod mennyi van ha elhozták dobozban :rolleyes: