[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

cinikus

Well-Known Member
2010. május 7.
2 340
5 040
113
:eek::eek::eek::eek:
Basszus... Hóbagoly immáron tuti, hogy szovjet ügynök: ignoreban van, de mégis látom a hozzászólásait. :D (Bocs, de nekem ő olyan, mint Pista bácsi, akinek mindenről a p*na jut az eszébe - csak neki a SZU 2.0. Sajnálom, de én akkor már inkább a p*nára szavazok. :D)

P

Pogány

Guest
Őrizetbe vettek Szevasztopolban egy orosz állampolgárt, aki titkos információkat adott át a Fekete-tengeri Flottáról az ukrán katonai hírszerzésnek - közölte csütörtökön az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB).
Forrás: https://kuruc.info/r/4/227464/

• Dühítő
Reactions: papajoe
F

Filter

Guest
A helyieket (szakik, milícia) Duginék szervezték meg. Amiről nem tudott dönteni Dugin, az a reguláris orosz hadsereg hivatalos bevetése. Ezt csak követelte Putyintól, majd Putyin félreállította őt.
+Figyeld majd meg, hogy most viszont fokozatosan aktivizálódni fognak, ahogy Putyinék engedélyezik a keményebb fellépést. Vagy ami ugyanez: ahogy Putyin mozgástere szűkül és a héják fokozatosan sarokba szorítják. Vedd észre, hogy ez a két megfogalmazás ugyanaz, csak a nézőpont más.
Sztrelkov ,Dugin embere volt?

• Imádom
Reactions: haubagoi

Littlejohn

Well-Known Member
2010. április 20.
3 759
16 785
113
:eek::eek::eek::eek:
Basszus... Hóbagoly immáron tuti, hogy szovjet ügynök: ignoreban van, de mégis látom a hozzászólásait. :D (Bocs, de nekem ő olyan, mint Pista bácsi, akinek mindenről a p*na jut az eszébe - csak neki a SZU 2.0. Sajnálom, de én akkor már inkább a p*nára szavazok. :D)
Nekem Ladagrant és Szsolti van ignore-n, de rendszeresen látom a szösszeneteiket. Jeleztem is már, de lesz..ják úgy látom.... :)

silurusglanis

Well-Known Member
2012. augusztus 7.
7 474
5 578
113
A helyieket (szakik, milícia) Duginék szervezték meg. Amiről nem tudott dönteni Dugin, az a reguláris orosz hadsereg hivatalos bevetése. Ezt csak követelte Putyintól, majd Putyin félreállította őt.
+Figyeld majd meg, hogy most viszont fokozatosan aktivizálódni fognak, ahogy Putyinék engedélyezik a keményebb fellépést. Vagy ami ugyanez: ahogy Putyin mozgástere szűkül és a héják fokozatosan sarokba szorítják. Vedd észre, hogy ez a két megfogalmazás ugyanaz, csak a nézőpont más.
Ööö Dugin akkor Putyin keze, de Sztrelkovot mégis lekényszeríteni kellett a szakik éléről?...nem áll össze.

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0

megazez

Well-Known Member
2018. július 22.
7 866
26 642
113
Alekszej Ginvtovt művész kiállítása

jIxpZKSyeI0.jpg

rGvGUNB8ZL4.jpg

lb5zCcLzRFI.jpg

70716FqlFj4.jpg

f2ZrnpFvZ9A.jpg

ywDn3MaGF5E.jpg

MvyXVvYPf8o.jpg

3AakM6W1D0M.jpg

N4EMqbh5pUo.jpg

_8p5L-OxP_g.jpg
Mekkora visítás lenne, ha németben pedig repülő horogkereszteket festenének...

nyugger

Well-Known Member
2012. szeptember 30.
7 584
35 179
113
Szergej Sojgu védelmi miniszter határozata alapján a Déli és Nyugati Katonai Körzet előre be nem jelentett harckészültséget végző ellenőrzései befejeződnek, mivel elérték céljukat. Április 23-től elrendelte a gyakorlatokon résztvevő egységet visszatelepülését eredeti állomáshelyükre.

Ui.: ez a mostani krími gyakorlatra nem vonatkozik

haubagoi

Well-Known Member
2015. augusztus 4.
10 985
9 498
113
Ööö Dugin akkor Putyin keze, de Sztrelkovot mégis lekényszeríteni kellett a szakik éléről?...nem áll össze.

Nem. Dugin támogatója Putyinnak, de ő olyanfajta támogató, aki akkor támogatja Putyint, ha Putyin azt csinálja, amit ők akarnak.
Mint az itteni liberálisok, akiknek addig fontos a véleménynyilvánítás szabadsága, amíg ugyanazt mondod, mint ők.
Sztrelkov Dugin embere volt, Sztrelkovot akarták megtenni Oroszország elnökének, ha sikerül a Novorosszija projekt.
A Novorosszija projekt egy-az-egyben Duginék terve volt, könyvet is írt róla: "Ukrajna, az én háborúm" címmel.
Putyin kaszálta el.
Sztrelkovot is ezért kényszerítették le a szakik éléről. Dugint is ekkor rúgták ki a Lomonoszov Egyetem tanszékvezetői székből.
Viszont Dugin nem tűnt el, most éppen erősödik megint a hangjuk.
Dugin azért tényező, mert a volt szovjet KGB emberei vannak mögötte a mindenféle okkult-filozófus-szociológus szektájuk álcája alatt.
Putyin kénytelen figyelembevenni őket, mert Putyin hatalma is részben Duginékon alapszik, de nem teljesen.
Ezért Putyin szembe tud menni Duginékkal, de nem tudja őket figyelmen kívül hagyni.
Ha most háborúba torkollik az USA/NATO-Oroszo. konfliktus, akkor Duginék megint aktivizálódni fogjak és akár erőszakkal is hatalomba kerülhetnek.

cinikus

Well-Known Member
2010. május 7.
2 340
5 040
113
Nekem Ladagrant és Szsolti van ignore-n, de rendszeresen látom a szösszeneteiket. Jeleztem is már, de lesz..ják úgy látom.... :)
Hóbagoly hozzájuk képest (meg úgy egyébként is) egy kifejezetten értelmes és szerethető (felebarátilag, nem a napjainkban divatos értelemben) fórumtárs, függetlenül attól, hogy a SZU2.0-tól lábrázást kapok. Szerencsére az említett két "embertársunk" nálam nem látszik: az én tűrőképességemnek is van határa. ;)

P

Pogány

Guest
Elértnek nyilvánította a hadgyakorlat céljait, és elrendelte az orosz déli és nyugati katonai körzetben zajló harckészültség-ellenőrzés pénteki leállítását csütörtökön Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter. "Úgy gondolom, hogy a váratlan ellenőrzés céljait sikerült teljességgel elérnünk. A csapatok bebizonyították, hogy képesek az ország védelmét megbízhatóan biztosítani" - jelentette ki a tárcavezető csütörtökön a déli katonai körzet és a légideszant erők hadgyakorlatát értékelő tanácskozáson. "Ezzel összefüggésben elrendeltem a déli és a nyugati katonai körzetben zajló ellenőrző műveletek befejezését" - tette hozzá.
Forrás: https://kuruc.info/r/4/227469/

haubagoi

Well-Known Member
2015. augusztus 4.
10 985
9 498
113

Teljesen. Nézd meg például ezt a 2014-es videót, Anasztázia Mihajlovszkaja Dugin szövegét szavalja, amelyben Sztrelkovot magasztalja.
Közben megy az atomháborús fenyegető képsor.
Na ezek az emberek - a Dugin-féle bolsevik-Sztálinista szekta az, amely orosz oldalon mindenre képes.

Стрелков как событие​

Strelkov as an event

Sep 22, 2014

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Aztán nézd meg, ahogy ugyanez a nő Lenint bámulja:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

PavolR

Well-Known Member
2020. július 2.
6 214
15 977
113

Oroszország pénteken fejezi be Ukrajna közelében a katonai gyakorlatokat​

https://www.teraz.sk/zahranicie/rusko-v-piatok-ukonci-vojenske-cvice/543768-clanok.html
Moszkva, április 22. (TASR) - Oroszország pénteken megkezdi csapatai kivonását az ukrán határ közelében folyó katonai gyakorlatból, ahol megerősített jelenlétük fokozta Moszkva és a Nyugat közötti feszültséget az elmúlt hetekben. Szergej Šoigu orosz védelmi miniszter csütörtökön jelentette be ezt - jelentette az AFP ügynökség.

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
49 713
89 813
113
Szergej Sojgu védelmi miniszter határozata alapján a Déli és Nyugati Katonai Körzet előre be nem jelentett harckészültséget végző ellenőrzései befejeződnek, mivel elérték céljukat. Április 23-től elrendelte a gyakorlatokon résztvevő egységet visszatelepülését eredeti állomáshelyükre.

Ui.: ez a mostani krími gyakorlatra nem vonatkozik
Ennyi volt az orosz támadás Ukrajna ellen. :)