Basszus... Hóbagoly immáron tuti, hogy szovjet ügynök: ignoreban van, de mégis látom a hozzászólásait.

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Küldj majd fotót Kijevből!Ma kezdődnek a Krímen a korábban bejelentett nagyszabású hadgyakorlatok. Már Sojgu is megérkezett ezekben a percekben.
Sztrelkov ,Dugin embere volt?A helyieket (szakik, milícia) Duginék szervezték meg. Amiről nem tudott dönteni Dugin, az a reguláris orosz hadsereg hivatalos bevetése. Ezt csak követelte Putyintól, majd Putyin félreállította őt.
+Figyeld majd meg, hogy most viszont fokozatosan aktivizálódni fognak, ahogy Putyinék engedélyezik a keményebb fellépést. Vagy ami ugyanez: ahogy Putyin mozgástere szűkül és a héják fokozatosan sarokba szorítják. Vedd észre, hogy ez a két megfogalmazás ugyanaz, csak a nézőpont más.
Nekem Ladagrant és Szsolti van ignore-n, de rendszeresen látom a szösszeneteiket. Jeleztem is már, de lesz..ják úgy látom....
Basszus... Hóbagoly immáron tuti, hogy szovjet ügynök: ignoreban van, de mégis látom a hozzászólásait.(Bocs, de nekem ő olyan, mint Pista bácsi, akinek mindenről a p*na jut az eszébe - csak neki a SZU 2.0. Sajnálom, de én akkor már inkább a p*nára szavazok.
)
Ööö Dugin akkor Putyin keze, de Sztrelkovot mégis lekényszeríteni kellett a szakik éléről?...nem áll össze.A helyieket (szakik, milícia) Duginék szervezték meg. Amiről nem tudott dönteni Dugin, az a reguláris orosz hadsereg hivatalos bevetése. Ezt csak követelte Putyintól, majd Putyin félreállította őt.
+Figyeld majd meg, hogy most viszont fokozatosan aktivizálódni fognak, ahogy Putyinék engedélyezik a keményebb fellépést. Vagy ami ugyanez: ahogy Putyin mozgástere szűkül és a héják fokozatosan sarokba szorítják. Vedd észre, hogy ez a két megfogalmazás ugyanaz, csak a nézőpont más.
Mekkora visítás lenne, ha németben pedig repülő horogkereszteket festenének...Alekszej Ginvtovt művész kiállítása
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Miért nem az orosz követség előtt? Ahhoz már nincsen pöcsük?
Sztrelkov ,Dugin embere volt?
Ez komoly?Igen, pontosan. Sztrelkovot akarták Oroszország elnökének. Ha a Novorosszija projekt sikerült volna, akkor Sztrelkov mint hős parancsnok imázsát felépítették volna, hogy elnök lehessen Putyin után.
Ööö Dugin akkor Putyin keze, de Sztrelkovot mégis lekényszeríteni kellett a szakik éléről?...nem áll össze.
Hóbagoly hozzájuk képest (meg úgy egyébként is) egy kifejezetten értelmes és szerethető (felebarátilag, nem a napjainkban divatos értelemben) fórumtárs, függetlenül attól, hogy a SZU2.0-tól lábrázást kapok. Szerencsére az említett két "embertársunk" nálam nem látszik: az én tűrőképességemnek is van határa.Nekem Ladagrant és Szsolti van ignore-n, de rendszeresen látom a szösszeneteiket. Jeleztem is már, de lesz..ják úgy látom....![]()
Ez komoly?![]()
![]()
A végén úgy is jon Kadyrov és minden más hatalomvágyót egyszeruen kinyír.Duginék megint aktivizálódni fogjak és akár erőszakkal is hatalomba kerülhetnek.
Ennyi volt az orosz támadás Ukrajna ellen.Szergej Sojgu védelmi miniszter határozata alapján a Déli és Nyugati Katonai Körzet előre be nem jelentett harckészültséget végző ellenőrzései befejeződnek, mivel elérték céljukat. Április 23-től elrendelte a gyakorlatokon résztvevő egységet visszatelepülését eredeti állomáshelyükre.
![]()
Шойгу решил завершить внезапную проверку в Южном и Западном военных округах
По мнению главы Минобороны, все поставленные цели достигнутыtass.ru
Ui.: ez a mostani krími gyakorlatra nem vonatkozik
Paktum valószínűleg volt, csak az arról szólt, hogy az amerikaiak most már tényleg állítsák le a Zelenszkij-gyereket, mielőtt a srác túlhúzza a gázbóvdent!Ennyi volt az orosz támadás Ukrajna ellen.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..