De lesz új magyar RGW is hazai gyártásában.
csak nem rendszeresítésre
Hát sztem további Leopradok új, de inkább tuningolt használt A4 sorsa most a német kormányon múlik. Ha lemondják a további Puma megrendeléseket és a Puma update-et, és most erre nagy esély van, akkor sok pénztől esik el mind a KMW, mind az RM. Úgy néz ki más haditechnikai beszerzések, fejlesztések élveznek prioritást, mindennek a Puma folyamotos rossz német sajtója is megágyaz.
Sztem ez a KMW-nek fog nagyobb érvágást, leépítést jelenteni. Ezt megüzenték már a kormánynak a Wirtschaftwochen (hetilap) keresztül.
Sok-sok kelet-európai tenderről lemaradtak, 3 utat látok nekik, hogy veszteséget csökkentsék.
- Szlovák Leopard megrendelés. Nagyon erősen felmelegítette ezt a szálat az új szlovák kormány. Nemtom mennyire komoly és fél év múlva még ez a kormány marad-e.
- További használt (A4) A7V-re felhúzott Leopard nekünk. Esetleg így értelmet nyerne a tavaly megalapított KMW Hungary harcjármű gyártó tevékenysége. Itt egy kolléga már jelzett belsős infókból Győrben német harcjármű gyártást. Qrvanagy meglepetés lenne, de lepődtünk már nagyot Zalában is. És egyszer Maróth kérdés nélkül bedobta, akár hasonlót csinálhatnánk a jövőben, miért ne. Szal az asztalán hever egy ilyen verzió is.
- Román blogok hasonló gyártási potenciált látnak a KMW-nél. - 200 német Pumát becserélnék 170 román Pumára. Már csak ezért is le kellene kötni a német kapát, mert azzal elveszítjük a jövőbeli még fiktív előnyünk nehézdandár szinten.
Szerintem a mi részünkről már ez a kis herce-hurca a kmw/rm körül is jól tud elsülni nem ha még tényleg vissza is mondanak rendelést , ilyen esetben , mivel mi már azért bejáratott/visszajáró ügyfél vagyunk, elég jó tárgyalási pozit lehetne megszerezni de én látok több vonalat is
1.) ami a szlovákokat illeti , nagyon nagyon nagyon minimális esélyt látok rá hogy leot vesznek, főleg újat nem, nekik inkább vmi használt A4 HA ez a kormány marad - társadalmi támogatottság ott is hasonló mint itthon....
2.) ha ilyen jó poziban vagyunk amúgy akkor simán el lehetne hozni legalább még44 (ha nem több) vadonatúj Leot , ez csak tárgyalás kérdése kb
3.) románok.... még mindig nincs rá pénzük , meg ahogy látjuk borzasztó komolyan állnak az ilyen ügyletekhez , lásd airbus helik vagy piranha járművek , érdekes módon mindig valahogy csúszik a dolog vagy éppen csak rendelést és ezzel pénzt nem raknak a dolog mögé, erre pedig ha a német állam tényleg rendeléseket fog lemondani akkor a veszteségek csökkentésére sok idő nem lesz
4.) Dánia ,Norvégia , Svédország , finnek már haszálnak Leot , oda is érdemes lenne nekik elnézni (bár ebből a svédek kilógnak picit) és nekik még pénzük is van
5.)Törökök , görögök ugyancsak piac de pénz nincs vagy a politika áll az útban
6.) csehek is ott vannak a kalapban simán , bár most vszeg picit morcos mindkét fél az IFV tenderen történtek miatt
Szóval lényeg a lényeg azért van még mozgástere mindkét vállalatnak